Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του 2021 μετακομίζει στη Σιγκαπούρη

Μοιραστειτε το

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, στο οποίο συμμετέχουν ηγέτες και στελέχη από όλο τον κόσμο, μετέφερε το ετήσιο φόρουμ του από το Νταβός, στη λίμνη της Λουκέρνης στην Ελβετία.

Έτσι φέτος το φόρουμ θα πραγματοποιηθεί στη Σιγκαπούρη, απόφαση στην οποία οδήγησε η έξαρση της πανδημίας του Covid-19 στην Ευρώπη και ο αυξημένος υγειονομικός κίνδυνος πραγματοποίησής του στην Ελβετία. 

Θα είναι μόλις η δεύτερη φορά στην ιστορία του που το φόρουμ αλλάζει έδρα καθώς παραδοσιακά πραγματοποιείται πάντα στο Νταβός. Η πρώτη φορά ήταν στον απόηχο της 11ης Σεπτεμβρίου οπότε και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη. 

«Η αλλαγή της τοποθεσίας είναι ενδεικτική των προτεραιοτήτων του φόρουμ που βάζει πάνω από όλα μπροστά την ασφάλεια και τη  υγεία των συμμετεχόντων και της ευρύτερης κοινότητας», σχολίασε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει επίσης αλλάξει την ημερομηνία διεξαγωγής, μετακινώντας την πραγματοποίηση του φόρουμ από τον Ιανουάριο στο Μάιο. Παράλληλα από τον Οκτώβριο είχε αποκαλύψει πως βρισκόταν υπό εξέταση η αλλαγή της τοποθεσίας, σε περιοχή με χαμηλότερο υψόμετρο. Στο μεταξύ έχει ανακοινώσει πως θα οργανώσει επίσης μία διαδικτυακή εκδήλωση. 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...