Το πήρε πάνω του ο Χασάν

Μοιραστειτε το

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε για 65 λεπτά απέναντι στον Απόλλωνα, αλλά η εκτελεστική δεινότητα του Χασάν τον έβγαλε από τη δύσκολη θέση.

Τέσσερις ημέρες μετά την ήττα από την Πόρτο στο Champions League οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο Καραϊσκάκη και την ερχόμενη Τρίτη (3/11) θ΄ αντιμετωπίσουν την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» με στόχο να κάνουν την υπέρβαση και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Πέδρο Μαρτίνς πραγματοποίησε 8 αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με αυτή που παρέταξε το βράδυ της περασμένης Τρίτης (27/10) στο «Ντραγκάο», έχοντας και εκτός τους Καμαρά, Μπα και Σουντανί λόγω κορωνοϊού, αλλά και τον Ραφίνια για λόγους ξεκούρασης.

Αυτό που έλλειψε από τους Πειραιώτες στο πρώτο μέρος ήταν το γκολ. Είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 34΄ με την κεφαλιά του Χασάν μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη να απομακρύνει σωτήρια σε κόρνερ ο Βέρχουλστ.

Στο 65′ οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι καθώς η κεφαλιά του Ελ Αραμπί σταμάτησε στο δοκάρι, ωστόσο, στην εξέλιξη της φάσης και μετά το κόρνερ του Βαλμπουενά η μπάλα μετά από κόντρα «στρώθηκε» στον Χασάν ο οποίος από κοντά δεν είχε κανένα πρόβλημα να τη στείλει στα δίχτυα (1-0). 

Η «ελαφρά ταξιαρχία» απείλησε με ισοφάριση στο 72′, όταν ο Σα με διπλή προσπάθεια εξουδετέρωσε το σουτ του Φατιόν έξω από την περιοχή.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Μασούρας έκανε το γύρισμα στην περιοχή του Απόλλωνα και ο Χασάν με προβολή «καθάρισε» το ματς (2-0).

Νέο δοκάρι (δεύτερο) και πάλι με τον Ελ Αραμπί είχε ο Ολυμπιακός στο 84΄, μετά από σέντρα του Βαλμπουενά.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...