Το «κόμμα της Novartis» είναι εδώ: «Μέλια» ανάμεσα σε Λοβέρδο και Γεωργιάδη | newsbreak

Μοιραστειτε το

Δημόσια και ανερυθρίαστα «ερωτοτροπούν» πλέον οι Άδωνις Γεωργιάδης και Ανδρέας Λοβέρδος, αποδεικνύοντας πως το «κόμμα της Novartis» είναι εδώ, όπως αποκάλυψε άλλωστε προ μερικών εβδομάδων η «δημοκρατία» με αποκαλυπτικό δημοσίευμά της.

Οι δύο άνδρες αδυνατούν πλέον να κρύψουν τις στενές σχέσεις τους, με τον καρατομηθέντα κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κινήματος Αλλαγής να δίνει νέα συνέντευξη το Σάββατο, στην οποία «ξεχείλισε» από αβρότητα προς το πρόσωπο του «γαλάζιου» υπουργού, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να τον αποκαλέσει «μικρό του αδερφό»!

Κι όμως, ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε για τη σχέση του με τον Άδωνι Γεωργιάδη, με τον οποίο, όπως είπε, παίζουν μαζί τένις πάνω από μία δεκαετία, ενώ, ερωτηθείς εάν έχει φίλους από άλλα κόμματα πλην του ΚΙΝ.ΑΛ., απάντησε επί λέξει «όχι πολλούς. Ο Γεωργιάδης, όμως, είναι ο μικρός μου αδελφός. Τένις παίζουμε μαζί από το 2008».

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να του ανταποδώσει τις φιλοφρονήσεις, γράφοντας στα κοινωνικά δίκτυα πως ο Ανδρέας Λοβέρδος «είναι ένας αληθινός μαχητής και της ζωής και της πολιτικής, και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο που παίζουμε. Τον ευχαριστώ για όσα είπε για μένα».

Τι έχουν να πουν, άραγε, η Νέα Δημοκρατία και το Κίνημα Αλλαγής για το γεγονός ότι οι δύο άνδρες πάνε δημόσια πλέον «χέρι-χέρι»;

Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως τα «σαλιαρίσματα» σε κοινή θέα δεν μπορεί παρά να σχετίζονται και με τα λογής λογής σενάρια για το «κόμμα της Novartis», που έφερε στο φως η «δημοκρατία», τα οποία κερδίζουν ολοένα περισσότερο έδαφος, όσο εντείνεται η κοινή παρουσία πολιτικών στελεχών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο του φαρμακευτικού κολοσσού.

Όλα δείχνουν πως πλέον οι σχετιζόμενοι με το σκάνδαλο δεν τηρούν καν τα προσχήματα, κάτι που αποδεικνύεται άλλωστε και στο πλαίσιο του προσφάτως εκδοθέντος βιβλίου του Ανδρέα Λοβέρδου, το οποίο αποτελεί τον νούμερο ένα οδηγό διαπλοκής των τελευταίων ετών, καθώς, μεταξύ άλλων, περιγράφει ανάγλυφα πώς όποιες πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές κατεδαφίζονται στο όνομα της διαφύλαξης των συμφερόντων

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα