Το κούρεμα που έκανε την Τζένη Μπότση να αισθανθεί δέκα χρόνια νεότερη | newsbreak

Μοιραστειτε το

Το lockdown έχει καθιερώσει μια νέα καθημερινότητα στο σπίτι με πιτζάμες και φόρμες, χωρίς μακιγιάζ και χωρίς ιδιαίτερη περιποίηση. Το άνοιγμα των κομμωτηρίων ωστόσο, βοήθησε την ψυχολογία όσων ζήτησαν μια μικρή ανανέωση μέσα στη μουντή ατμόσφαιρα της πανδημίας.

Μεταξύ αυτών και η αγαπημένη ηθοποιός Τζένη Μπότση η οποία έσπευσε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της και τόνωσε την αυτοπεποίθησή της με ένα κοντό καρέ. Η ηθοποιός που τον τελευταίο χρόνο έχει αφοσιωθεί στον ρόλο της μητέρας, τόλμησε όπως περιγράφει σε ανάρτησή της στο Instagram να κουρέψει τα μακριά μαλλιά της, κάτι που την έκανε να αισθάνεται 10 χρόνια νεότερη:

«Κι όμως το έκανα! Το τόλμησα χωρίς να υπάρχει κάποιος ρόλος να μου το επιβάλλει . Το έκανα για εμένα!! Στις δύσκολες -περίεργες -μοναχικές κλπ κλπ.. ώρες που περνάμε , ας κάνουμε κάτι για τους εαυτούς μας! @panoskallitsis ευχαριστώ για αυτή την αλλαγή! Έφυγε ένα βάρος από πάνω μου!! Και ….θα πω: 10 χρόνια νεότερη αισθάνομαι!- και δεν θέλω σχόλια» έγραψε στην ανάρτησή της.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα