Το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο myblu Νο.1 σε μόλις 1 χρόνο!

Μοιραστειτε το

Το myblu, προϊόν Νέας Γενιάς στην κατηγορία των Ηλεκτρονικών Τσιγάρων, κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση  των ενήλικων καταναλωτών μόλις 1 χρόνο από την είσοδo του στην Ελληνική Αγορά και να γίνει Νο.1 σε πωλήσεις στην κατηγορία του στην Μικρή Λιανική.  

Η συνταγή της επιτυχίας του myblu συνοψίζεται σε 2 λέξεις: «Κάτι Καλύτερο». Είναι το αποτέλεσμα μακράς έρευνας και πολυετών δοκιμών από εξειδικευμένους επιστήμονες στη Μ.Βρετανία. Μία απλή στη χρήση και κομψή συσκευή, που δέχεται προγεμισμένες κάψουλες με υγρό, οι οποίες μπορούν να αντικατασταθούν με μία μόνο κίνηση. Για την παραγωγή του εφαρμόζονται αυστηρά ποιοτικά πρότυπα, ενώ υποβάλλεται σε πολυάριθμους ελέγχους ασφαλείας. Διατίθεται σε 5 χρώματα συσκευών, σε 6 γεύσεις και 3 επίπεδα νικοτίνης, προσφέροντας μοναδική γευστική εμπειρία σε προσιτή τιμή. Πάντα δίπλα στον καταναλωτή σε κάθε του βήμα με το myblu Care, που ήδη εμπιστεύονται 24.000 χρήστες myblu. Και στηρίζοντας το Εμπόριο και ιδιαίτερα τη Μικρή Λιανική με μια σημαντική επένδυση.

Όπως ανέφερε η Διοίκηση της Εταιρείας: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί η Ελλάδα ανέβασε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα το myblu στην κορυφή, επιβραβεύοντας τη δέσμευση μας να αναζητούμε πάντα Κάτι Καλύτερο. Οι ενήλικες καπνιστές επιθυμούν να έχουν περισσότερες και καλύτερες επιλογές και με την προτίμηση τους στο myblu δικαιώνουν τις προσπάθειες μας. Αυτή η επιτυχία μας εμπνέει να συνεχίσουμε για το αύριο που αξίζει να είναι καλύτερο.»

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

EnvolveXL: στήριξη 100 ελληνικών startups τα επόμενα 5 χρόνια

Ένας μήνας έμεινε για την υποβολή αιτήσεων στο νέο...

Η συγκινητική ιστορία σκύλου που εγκαταλείφθηκε σε καταφύγιο έπειτα από 16 χρόνια

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκινητική ιστορία της...