Το βράδυ του Σαββάτου 13/2/2021, η τοποθέτηση της Πεζογέφυρας Παλαιού Φαλήρου – Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Μοιραστειτε το

O Δήμος Παλαιού Φαλήρου ανακοινώνει ότι από τις 18.00 του Σαββάτου 13/2/2021 έως και τις 14.00 της Κυριακής 14/2/2021, θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες ανάρτησης, τοποθέτησης στα βάθρα και αποπεράτωσης της πεζογέφυρας του Παλαιού Φαλήρου στο ύψος της οδού Αφροδίτης.

Καθώς η Λεωφόρος Ποσειδώνος θα κλείσει στο ύψος του Τροκαντερό και για οχήματα και για πεζούς, απαγορεύεται πλήρως η κυκλοφορία στο σημείο, προκειμένου οι σχετικές εργασίες να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια.

Υπεύθυνοι για την κυκλοφοριακή κίνηση, την επίβλεψη και την τήρηση της κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και την εκτροπή της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών σε Λ. Ποσειδώνος, Παλαιά Λ. Ποσειδώνος, Λ. Συγγρού καθώς και την τοπική κυκλοφορία είναι το Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας με την συνεργασία της Δήμου Παλαιού Φαλήρου ενώ έχουν τροποποιηθεί και τα δρομολόγια όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς που διέρχονται από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος (Δρομολόγια ΟΑΣΑ & ΣΤΑΣΥ).

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από το σημείο των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Δείτε τις σχετικές ρυθμίσεις της Τροχαίας Aττικής εδώ…

Πηγή
Author: Ευάγγελος Ρίζος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα