Το Ανώτατο Δικαστήριο της Πενσυλβάνια απέριψε ένσταση των Ρεπουμπλικανών – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Πενσυλβανίας απέρριψε μια ένσταση το βράδυ του Σαββάτου που άσκησε ο εκπρόσωπος Mike Kelly, R-Pa. και μια ομάδα άλλων Ρεπουμπλικάνων ψηφοφόρων που προσπάθησαν να ανατρέψουν τον περασμένο χρόνο νόμο για τη δημιουργία ψηφοφορίας χωρίς δικαιολογία και να σταματήσουν περαιτέρω ενέργειες πιστοποίησης των ψήφων της Πενσυλβανίας.

Η Πενσυλβανία επικύρωσε τη νίκη του εκλεγμένου Προέδρου Τζο Μπάιντεν την Τρίτη, αλλά η δικαστής Patricia McCullough διέταξε την Τετάρτη ότι το κράτος πρέπει να σταματήσει την πιστοποίηση «στο βαθμό που απομένει περαιτέρω δράση για να τελειοποιηθεί η πιστοποίηση.»

Η Πενσυλβάνια ψήφισε καθολική ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου το περασμένο έτος με τον Νόμο 77 , αλλά η Κέλι προσπάθησε να ανατρέψει αυτόν τον νόμο και να θεωρήσει παράνομη όλες τις ψήφους μέσω ταχυδρομείου στιςεκλογές του 2020.

«Ως θεραπεία, οι αναφέροντες προσπάθησαν να ακυρώσουν τα ψηφοδέλτια των εκατομμυρίων ψηφοφόρων της Πενσυλβανίας που χρησιμοποίησαν τις διαδικασίες ψηφοφορίας μέσω ταχυδρομείου που θεσπίστηκαν με τον νόμο 77 και μετράνε μόνο εκείνες τις ψηφοφορίες που οι αναφέροντες θεωρούν« νόμιμες ψήφους »», η γνώμη της Πενσυλβανίας Το Ανώτατο Δικαστήριο διαβάζει.

Το δικαστήριο συνέχισε λέγοντας ότι οι αναφέροντες έπρεπε να αμφισβητήσουν τον νόμο όταν ψηφίστηκε για πρώτη φορά το 2019, αντί να περιμένουν μέχρι να ολοκληρωθούν οι εκλογές ένα χρόνο αργότερα.

«Οι αναφέροντες υπέβαλαν αυτή την πρόκληση προσώπου στις νομοθετικές διατάξεις ψηφοφορίας μέσω ταχυδρομείου σε περισσότερο από ένα χρόνο μετά τη θέσπιση του νόμου 77. Τη στιγμή που υποβλήθηκε αυτή η αγωγή στις 21 Νοεμβρίου 2020, εκατομμύρια ψηφοφόροι της Πενσυλβανίας είχαν ήδη εκφράσει τη βούλησή τους και στις δύο Οι πρωταρχικές εκλογές του Ιουνίου 2020 και οι γενικές εκλογές του Νοεμβρίου 2020 και οι τελικές ψηφοφορίες στις γενικές εκλογές του 2020 μετρήθηκαν, με τα αποτελέσματα να φαίνονται φαινομενικά «, αναφέρει η γνώμη του Ανώτατου Δικαστηρίου της Πενσυλβανίας.

«Ωστόσο, οι αναφέροντες περίμεναν να ξεκινήσουν αυτήν τη διαφορά μέχρι μέρες πριν από την εκλογή των κομητειακών εκλογών για την πιστοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων στον γραμματέα της Κοινοπολιτείας. Επομένως, είναι πέρα ​​από το περιθώριο ότι οι αναφέροντες απέτυχαν να ενεργήσουν με τη δέουσα επιμέλεια στην παρουσίαση της στιγμιαίας αξίωσης Εξίσου σαφής είναι η ουσιαστική προκατάληψη που προκύπτει από την αποτυχία των αναφέροντων να θεσπίσουν άμεσα μια πρόκληση προσώπου στο νομικό καθεστώς ψηφοφορίας μέσω ταχυδρομείου, καθώς αυτή η αδράνεια θα είχε ως αποτέλεσμα την αποδέσμευση εκατομμυρίων ψηφοφόρων της Πενσυλβανίας. »

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Πενσυλβανίας Josh Shapiro υποδέχτηκε την απόφαση το Σάββατο, αποκαλώντας την «άλλη νίκη για τη δημοκρατία»

Πηγή Foxnews.com

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα