Το ανανεωμένο «Πόρτο Καρράς» ανοίγει εκ νέου τις πύλες του για να υποδεχθεί τους τουρίστες! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Έτοιμο να υποδεχθεί τους τουρίστες θα είναι τον Απρίλιο το επιβλητικό «Πόρτο Καρράς» της Χαλκιδικής, ύστερα από επένδυση 205.000.000 ευρώ που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης, ο νέος ιδιοκτήτης του τεράστιου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη Σιθωνία.

Σημειώνεται ότι το «Porto Carras Grand Resort» είναι διαθέσιμο για κράτηση από τώρα, για διαμονές από τις 29 Απριλίου 2021, με τη διαβεβαίωση των ευέλικτων ταξιδιωτικών και δωρεάν πολιτικών ακύρωσης.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, αναφέρονται μεταξύ άλλων:
«Το εμβληματικό “Porto Carras Grand Resort”, σε ιδανική τοποθεσία στη δυτική ακτή της Σιθωνίας, στη βόρεια Ελλάδα, και 112 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, ανακοινώνει με υπερηφάνεια τα εγκαίνιά του υπό νέα διεύθυνση, τον Απρίλιο του 2021. Το πληρέστερο θέρετρο της Ελλάδας βρίσκεται στις πλαγιές του Μελίτωνα, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Τορωναίου Κόλπου, που εκτείνεται σε 1.763 εκτάρια καταπράσινων τοπίων και κατά μήκος 9 χιλιομέτρων αμμωδών, βραβευμένων με γαλάζια σημαία, παραλιών, που χαρακτηρίζονται από 25 παρθένους όρμους.

Ανοίγοντας στις 29 Απριλίου, το “Porto Carras Grand Resort” διαθέτει το “Meliton” 5*, τα ξενοδοχεία “Sithonia” 4* Plus, καθώς και τις αποκλειστικές σουίτες “Villa Kalyva Mare” με ιδιωτικές πισίνες και πρόσβαση στην παραλία, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία από ευρύχωρα δωμάτια, προνομιακές σουίτες και οικογενειακές μονάδες. Το θέρετρο διαθέτει ένα μοναδικό μείγμα εγκαταστάσεων πέντε αστέρων, όπως ιδιωτική μαρίνα 315 θέσεων, τη μεγαλύτερη αίθουσα συνεδρίων στη βόρεια Ελλάδα, καζίνο με δύο χώρους, κέντρο θαλασσοθεραπείας και σπα, γήπεδο γκολφ, εγκαταστάσεις ιππασίας, τένις, ναυτικό όμιλο, μαζί με τον μεγαλύτερο βιολογικό αμπελώνα και οινοποιείο της Ελλάδας Domaine Porto Carras, ενώ διαθέτει επίσης τρία ελικοδρόμια.

Μετά από επένδυση 205.000.000 ευρώ τον Απρίλιο του 2020, το “Porto Carras Grand Resort” άλλαξε ιδιοκτησία και έγινε υπερήφανο μέλος της Belterra Investments Ltd.».

Περαιτέρω ανάπτυξη

Η διοίκηση της εταιρίας δήλωσε: «Με μεγάλη τιμή προσθέτουμε το “Porto Carras Grand Resort”, στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο φιλοξενίας μας, το οποίο σχεδιάζουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω, σύμφωνα με τη δήλωση αποστολής μας, για να προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες φιλοξενίας με μοναδικές εξατομικευμένες υπηρεσίες».

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα