Το «άδειασμα» του Τριαντάφυλλου στην Ευρυδίκη περί ξυλοδαρμού και η απάντησή της ίδιας (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Το νομικό δρόμο πήρε πλέον η κόντρα μεταξύ της Ευριδίκης Παπαδοπούλου και του Τριαντάφυλλου, καθώς η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» κατηγόρησε τον γνωστό τραγουδιστή για ξυλοδαρμό.

Ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» με βαθιά θλίψη και δάκρυα στα μάτια δήλωσε πως αυτές οι κατηγορίες είναι ανυπόστατες, ενώ την διέψευσαν και ο Νίκος Κοκλώνης και η Βικτώρια Χαλκίτη.

«Εγώ πήγα σε ένα παιχνίδι για να τραγουδήσω, δεν πήγα να πολεμήσω. Αν κάποιος θέλει να γίνει γνωστός, γιατί να το κάνει με χτυπήματα κάτω από τη μέση σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Αν σε είχαν δείρει δεν θα πήγαινες κατευθείαν στην παραγωγή και να το καταγγείλεις στην αστυνομία;

Αν την είχα δείρει την Τρίτη, πώς ήρθε μαζί στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και με πήρε αγκαλιά και φιλούσε; Αφού με άδειασε στον αέρα, της είπα ότι δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου, δεν θέλω καν να ξανασχοληθείς μαζί μου. Τόσοι άνθρωποι ήταν εκεί, δεν θα υπήρχαν μάρτυρες αν την είχα χτυπήσει»;

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή ήρθε και ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος αποκάλυψε: «Το μόνο που ξέρω είναι ότι της μίλησε απότομα. Δεν έγινε κάτι στα γυρίσματα, δεν έγινε κάτι στις πρόβες».

Ο Τριαντάφυλλος έχει κινηθεί νομικά γι’ αυτό το θέμα.

Ο δικηγόρος του, κ. Στέλιος Σούρλας, μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day», αποκάλυψε πως αν η Ευρυδίκη δεν ζητήσει δημόσια συγνώμη, ο Τριαντάφυλλος θα υποβάλλει μήνυση προς αυτήν.

«Η καταγγελία αυτή είναι σοβαρή. Οι μάρτυρες εκεί λένε το αντίθετο, Εγώ έχω δεχτεί εντολή από χθες από τον Τριαντάφυλλο να προχωρήσω σε εξώδικο γιατί όσα είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι πολύ σοβαρά και θα πρέπει να τα πάρει πίσω αλλιώς θα προβούμε σε μήνυση.

Η Ευριδίκη από τη μια κάνει λόγο για μπούλινγκ και από την άλλη για απόπειρα ξυλοδαρμού. Τι από αυτά έγινε; Ότι και να της είπε ο τραγουδιστής, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εμείς θα περιμένουμε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη»

Παρόλα αυτά, η Ευρυδίκη έδωσε την δική της απάντηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram προς τον Τριαντάφυλλο γράφοντας: «Oυδέν σχόλιον για το θέμα με τον κ. Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου, την υπόθεση έχει αναλάβει ο δικηγόρος μου, επιφυλασσόμενη κάθε νόμιμου δικαιώματός μου».

Πηγή
Author: lamprina

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα