Τουρκική προπαγάνδα σε ελληνικό έδαφος | newsbreak

Μοιραστειτε το

Οι πενόμενοι Έλληνες πληρώνουν από το υστέρημά τους δυσβάσταχτους φόρους και έχουν καταντήσει ενοικιαστές των οικιών τους μέσω του ΕΝΦΙΑ, για να επιδοτεί το κράτος «δεξαμενές σκέψεις» όπως το ΕΛΙΑΜΕΠ, το οποίο κρατά ψηλά το λάβαρο του ενδοτισμού. 

Αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, για το οποίο έχει δημοσιεύσει σειρά αποκαλυπτικών άρθρων η «δημοκρατία», είναι ο Θάνος Βερέμης, που τον γνώρισε το πανελλήνιο από την εθνομηδενιστική τηλεοπτική σειρά για το 1821, η οποία προβλήθηκε από τον Σκάι. Ο Βερέμης ήταν ο «ιστορικός σύμβουλος» της συγκεκριμένης σειράς.

Ο Θάνος Βερέμης μίλησε πρόσφατα σε διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Πώς θα μειώσουμε τις συγκρούσεις στην ανατολική Μεσόγειο;», την οποία διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά, είπε τα ακόλουθα: «Δεν θα είναι μόνο για εμάς καταστροφική μια ενέργεια που θα καταλάβει το νησί μας αλλά και για την ίδια την Τουρκία, η οποία θα γίνει ο αποσυνάγωγος πλέον στην περιοχή. Εμένα δεν με απασχολεί αν θα γίνει αποσυνάγωγος η Τουρκία. Ας γίνει εκατό φορές. Με απασχολεί να μη χάσουμε ζωές Ελλήνων που θα υπερασπιστούν την ακεραιότητα της χώρας και, επίσης, να μη χάσουμε το νησί αυτό. Μπορεί κάλλιστα να γίνει μια απόβαση 50.000 στρατιωτών και να το καταλάβουν, να βάλουν τον πληθυσμό σε ένα στρατόπεδο συγκεντρώσεως και να πουν ότι “αυτό είναι δικό μας”».

Αυτές οι σκέψεις του Βερέμη στη στρατιωτική ορολογία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «ψυχολογική ενέργεια εν καιρώ ειρήνης», η οποία αποσκοπεί στην κάμψη του ηθικού του πληθυσμού και στη δημιουργία κλίματος παράδοσης στις βουλές του αντιπάλου.

Ο Βερέμης λέει στους Έλληνες ότι θα γίνει κατάληψη νήσου από τους Τούρκους (περιγράφει, μάλιστα, τη στρατιωτική ενέργειά τους ως… περίπατο, μια και αποφεύγει να κάνει μνεία σε αντίσταση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και σε πιθανή επικράτησή τους). Επίσης, «προφητεύει» ότι οι ντόπιοι θα μαντρωθούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης!

Είναι μεγάλη κατάντια για τον τόπο να δίδεται λόγος (πολλώ δε μάλλον θέσεις ευθύνης και κονδύλια) σε οργανισμούς και σε πρόσωπα που αναπαράγουν τουρκική προπαγάνδα σε ελληνικό έδαφος. Ντροπή!

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα