Τουρκία: Από την Παρασκευή 20/11 σε ισχύ τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό

Μοιραστειτε το

Τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό που περιορίζουν το ωράριο λειτουργίας των εστιατορίων και των καφέ στην Τουρκία και η εισαγωγή μερικού lockdown τα Σαββατοκύριακα θα τεθούν σε ισχύ από το απόγευμα της 20ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με δήλωση σήμερα Τετάρτη του υπουργείου Εσωτερικών της χώρας.

Τα εστιατόρια, οι καφετέριες, τα εμπορικά κέντρα και τα κομμωτήρια θα επιτρέπεται να λειτουργούν μόνο από τις 07:00 το πρωί έως τις 17:00, ενώ τα εστιατόρια και οι καφετέριες θα είναι ανοιχτά μόνο για υπηρεσίες παράδοσης.

Σύμφωνα με τις νέα μέτρα, τα οποία θα τεθούν σε ισχύ από τις 17:00 την Παρασκευή, οι κινηματογράφοι θα είναι κλειστοί για το υπόλοιπο του έτους.

Η κυβέρνηση δήλωσε χθες Τρίτη ότι θα επιβάλει αυστηρότερα μέτρα καθώς τα κρούσματα περιπτώσεις αυξήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες. Η Άγκυρα ανέφερε 3.819 νέα κρούσματα την Τρίτη και 103 θανάτους, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να φθάνει τους 11.704.

Ένα μερικό lockdown θα εισαχθεί επίσης σε ολόκληρη τη χώρα τα Σαββατοκύριακα μέχρι νεωτέρας, όπως ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών, προσθέτοντας ότι δεν θα διαταράξει τις αλυσίδες εφοδιασμού και παραγωγής.

Πηγή: Reuters

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...