Τον Απρίλιο ξεκινά η δίκη για το διπλό φονικό στα Ανώγεια

Μοιραστειτε το

Στις 5 Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων για την υπόθεση του διπλού φονικού που σημειώθηκε στις αρχές του Μαΐου 2020 στα Ανώγεια με θύματα τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη και τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη.

Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσει ο 29χρονος γιος του 63χρονου, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση όσον αφορά τον θάνατο του Ξυλούρη, οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Επιπλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης καθώς μία από τις βολίδες που διαπέρασε το σώμα του κτηνοτρόφου κατά την έξοδο της έπληξε στο πόδι έναν συγχωριανό του, ο οποίος είχε προστρέξει στο σημείο για να σταματήσει τη συμπλοκή.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, οι δύο νεαροί είχαν εμπλακεί σε καυγά με αφορμή παλιές κτηματικές διαφορές. Ο γιος του Καλομοίρη φέρεται να γρονθοκόπησε τον 30χρονο, ο οποίος λίγο αργότερα πήγε σπίτι, πήρε έναν όπλο και κατευθύνθηκε στο σπίτι του Καλομοίρη. Εκεί ξεκίνησε πάλη με τον 63χρονο πατέρα ο οποίος έπεσε νεκρός από το όπλο του 30χρονου. Ο 29χρονος γιος υποστήριξε ότι στη θέα του νεκρού του πατέρα, θόλωσε και πυροβόλησε επτά φορές κατά το 30χρονου, ρίχνοντάς τον νεκρό.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...