Τι συνδέει τον προκλητικό Βερέμη του ΕΛΙΑΜΕΠ με τον Γιάννο Παπαντωνίου; | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ο περιβόητος αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, Θάνος Βερέμης, είναι με… υπογλώσσια μετά την πρόσφατη αποκάλυψη της «δημοκρατίας», αποδεικνύοντας τι σόι πολυσπουδαγμένοι αναθεωρητές έχουν μαζευτεί εκεί μέσα και ροκανίζουν το εθνικό φρόνημα.

Ο κύριος καθηγητής του ΕΛΙΑΜΕΠ Θάνος Βερέμης (που μάλιστα δήλωσε… υπερπατριώτης για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα!) το 2019 είχε υπογράψει επιστολή για την αποφυλάκιση του πρώην «τσάρου της οικονομίας», Γιάννου Παπαντωνίου. Του οποίου δεν έχανε παρουσίαση βιβλίου του!

Πως συνδέονται άραγε Θάνος Βερέμης και Γιάννος Παπαντωνίου (κουμπάρος του οποίου είναι ο Γιάννης Στουρνάρας); Μήπως συνδετικός κρίκος είναι ο Λουκάς Τσούκαλης, ο Πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ; Που έχει και τις ίδιες ενδοτικές θέσεις για το Καστελόριζο, τις οποίες μάλιστα τον Ιούλιου του    2020 δεν έχασε την ευκαιρία να τις αναπτύξει μέσα από τις… φιλόξενες σελίδες της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» του Μαρινάκη! Στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος Βερέμης και Τσούκαλης, προπαγανδίζοντας την ηττοπάθεια και προσφέροντας υπηρεσίες στην τουρκική προπαγάνδα!

Τι κοινό μπορεί να έχουν μεταξύ τους; Τους συνδέει μήπως ο γαλλικός παράγοντας ή κάτι άλλο;

Δίπλα στη «γαλλική παροικία» της Σύρου έφτιαξε την αμαρτωλή του βίλα και ο Γιάννος Παπαντωνίου, φιλοξενώντας και αγναντεύοντας το ηλιοβασίλεμα παρέα με τον Γάλλο πρέσβη Ζαν Μορίς Ριπέρ, αλλά και τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Ο Λουκάς Τσούκαλης (που το 2012 συμμετείχε στη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ) δίδαξε στην Οξφόρδη αλλά προτίμησε τα γαλλικά πανεπιστήμια, με κάποια πουλάκια να λένε ότι προτιμάει και τις γαλλικές εταιρείες…

Πηγή
Author: Δήμητρα Μ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα