Τι δήλωσε η μητέρα του 13χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της μαθήτριας: «Έμεινε έκπληκτος» (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

H υπόθεση του βιασμού της 14χρονης μαθήτριας από ανήλικους συμμαθητές της συντάραξε τη Θεσσαλονίκη.

Οι 7 ανήλικοι μαθητές αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τη σύλληψή τους και αρνούνται τις κατηγορίες της 14χρονης που κατήγγειλε ότι της έδεσαν τα μάτια, της κατέβασαν το παντελόνι και ασέλγησαν πάνω της με άσεμνες πράξεις.

Η μητέρα του μικρότερου κατηγορούμενου, μόλις 13 ετών μίλησε στην εκπομπή Live News και αρνήθηκε τα πάντα: «Φυσικά και έμεινε έκπληκτος, γιατί δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Μπορώ να σας πω είναι εξοργισμένος, γιατί ειπώθηκαν πολλά, πολλά πράγματα, λάθος πράγματα, που δεν τα χωράει ο νους. Αλλά μπορώ να τον ησυχάσω, τον έχω από δίπλα μου. Είναι πολύ καλός μαθητής της Β’ Γυμνασίου, και η αδερφή του να φανταστείτε είναι φοιτήτρια, και σε καμία περίπτωση δε θα βρισκόταν και δε θα έκανε τέτοια πράξη που κατηγορείται, να είστε σίγουροι για αυτό» δήλωσε.

Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος του 13χρονου ζήτησε επανεξέταση της 14χρονης: «Η κατηγορία είναι μακράν από τον χαρακτήρα του νεαρού αυτού παιδιού. Τα μέτρα που μας επιβλήθηκαν ήδη έχουμε προσφύγει στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για αυτά τα μέτρα, τα οποία τα θεωρούμε υπερβολικά και δυσανάλογα και επιθυμούμε βέβαια να επανεξεταστεί η μάρτυρας για να μας εξηγήσει ακριβώς ποια ήταν η συμμετοχή μας της πράξης της οποίας μας αποδίδουν».

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα