Τιμητικές διακρίσεις στην τελετή των CinéFashion Film Awards

Μοιραστειτε το

Η Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ θα παραλάβει το βραβείο Σχεδιάστρια Μόδας Ίνδαλμα στη φετινή τελετή CinéFashion Film Awards.

Η τελετή, που συνήθως πραγματοποιείται στο Λος Άντζελες, διοργανώνεται on line με παρουσιάστρια την Κέλι Όσμπορν και θα προβληθεί σε δύο μέρη στις 24 και 25 Νοεμβρίου στο Cinémoi, τηλεοπτικό δίκτυο που προβάλλει ταινίες και μόδα.

Τιμητικές διακρίσεις θα απονεμηθούν, επίσης, στις Ροζάριo Ντόσον και Αμπρίμα Έρια, οι οποίες θα λάβουν το τρόπαιο στην κατηγορία Αναδυόμενου Σχεδιαστή για το brand τους, Studio One Eighty-Nine.

Η τραγουδίστρια Τσάκα Καν θα παραλάβει το βραβείο Αιώνιο Ίνδαλμα και ο Αμερικανο-Ινδός ράπερ Ράτζα Κουμάρι θα βραβευθεί ως Αναδυόμενος Μουσικός Καλλιτέχνης.

Μεταξύ των υποψήφιων για βραβεία είναι ο ηθοποιός Χένρι Κάβιλ για τη διαφημιστική του καμπάνια για τα γυαλιά ηλίου Hugo Boss.

 Στην κατηγορία των ταινιών, υποψήφιο είναι το φιλμ μικρού μήκους «Transmotion» για το έργο στην υψηλή ραπτική της σχεδιάστριας μόδας από την Ολλανδία, Ίρις Βαν Χέρπεν. Υποψήφιος για βραβείο είναι επίσης ο σκηνοθέτης Βιτόριο Μποναφίνι, για τη διαφήμιση του brand υποδημάτων Roger Vivier, «Shoes Shoes Shoes!».

Η Κινέζα σχεδιάστρια μόδας Guo Pei είναι υποψήφια για το φιλμ «Savannah», στο οποίο παρουσιάζεται η φετινή φθινοπωρινή συλλογή της.
Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...