Της έστειλε μια σέλφι και κατάλαβε ότι την κεράτωνε, εξαιτίας μιας… αντανάκλασης! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Μια αντανάκλαση ήταν αρκετή για να καταρρίψει κάθε ψευδαίσθηση πίστης σε μια νεαρή Αμερικανίδα, η οποία διαπίστωσε ότι ο φίλος της την απατούσε, όταν έκανε τη βλακεία να της στείλει μια σέλφι του, όπου στα γυαλιά ηλίου που φορούσε καθρεφτίζονταν τα… γυμνά πόδια μιας άλλης γυναίκας!

Η 24χρονη Σίντνεϊ Κιντς γνωστοποίησε πώς τέλειωσε η σχέση της με ένα βίντεο στο TikTok που έγινε viral και στο οποίο δείχνει τη σέλφι που της έστειλε το πρώην αγόρι της μέσω Snapchat. Στο βιντεάκι που ανέβασε, η Σίντνεϊ εμφανίζεται να στέκεται μπροστά στην σέλφι για να καλύπτει έτσι το μισό πρόσωπο του πρώην της. «Να ελέγχετε τις αντανακλάσεις στα γυαλιά των αγοριών σας, κυρίες μου», έγραψε στο κλιπάκι η Σίντνεϊ, βάζοντας, αν μη τι άλλο, ιδέες στις γυναίκες εκεί έξω.

Στα σχόλια κάτω από το βίντεο αποκάλυψε επίσης ότι τον πήρε τηλέφωνο όταν διαπίστωσε τι είχε δει και αυτός της είπε ότι δεν είχε ιδέα σε τι αναφερόταν. «Έτσι του έστειλα τη φωτογραφία και με αποκάλεσε τρελή και ότι ήταν η κοπέλα φίλου μας και ότι έχει το δικαίωμα να έχει φίλους».

Τελικά, μετά την ανάρτηση της, η Σίντνεϊ ανακάλυψε ότι ο πρώην της νταραβεριζόταν με τουλάχιστον πέντε ακόμα γυναίκες, μόνο τον περασμένο μήνα!

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα