Την πιο εξωφρενική «ροζ» φάρσα σκάρωσε ο Μπόρατ στον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης! (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Σαν το ψάρι πιάστηκε ο Ρούντι Τζουλιάνι στο «δόλωμα» που του έριξε ο Σάσα Μπάρον Κοέν, στην πιο εξωφρενική φάρσα που έχει κάνει μέχρι σήμερα!

Ο διάσημος κωμικός, γνωστός κυρίως από τον ρόλο του «Μπόρατ» στην ομώνυμη ταινία, κατάφερε να καταγράψει στην κάμερα τον δικηγόρο, πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης και σύμβουλο του Ντόναλντ Τραμπ στο κρεβάτι ξενοδοχείου, με τα χέρια μέσα από το παντελόνι του, παρουσία μιας γοητευτικής γυναίκας.

Η φάρσα που στήθηκε από τον Σάσα Μπάρον Κοέν για τις ανάγκες της νέας ταινίας του «Borat Subsequent Moviefilm», η οποία κάνει πρεμιέρα σήμερα, ήθελε την ηθοποιό Μαρία Μπακάλοβα να υποδύεται την έφηβη κόρη του Μπόρατ, Τούταρ, η οποία επικοινωνεί με τον Τζουλιάνι για να του πάρει συνέντευξη για έναν ανύπαρκτο τηλεοπτικό σταθμό. Σύμφωνα με το σενάριο, στόχος της είναι να τυλίξει στα δίχτυα του έρωτά της έναν στενό σύμβουλο του Αμερικανού προέδρου.

Μετά το τέλος της συνέντευξης που της παραχώρησε ο ανυποψίαστος Τζουλιάνι, η υποτιθέμενη δημοσιογράφος τον καλεί για ένα ποτό στη σουίτα του ξενοδοχείου της, που είναι γεμάτη κρυφές κάμερες. Αμέσως μόλις εκείνη βγάζει το μικρόφωνό της, ο 76χρονος πρώην δήμαρχος ξαπλώνει στο κρεβάτι και βάζει το χέρι του στο παντελόνι του αγγίζοντας, όπως φαίνεται, τα γεννητικά του όργανα. Εκείνη τη στιγμή εισβάλει ο Μπόρατ στο δωμάτιο, φωνάζοντάς του να αφήσει την κόρη του και λέγοντάς του: «Είναι 15 χρόνων, πολύ μεγάλη για σένα»!

Τακτοποιούσε το πουκάμισό του

Ο Τζουλιάνι, από την πλευρά του, υποστηρίζει ότι όλο αυτό ήταν κατασκευασμένο και πως ο ίδιος έχει μπει στο στόχαστρο, επειδή αποκάλυψε το περιεχόμενο του λάπτοπ του γιου του πολιτικού αντιπάλου του Τραμπ, Χάντερ Μπάιντεν. Τόνισε, μάλιστα, ότι ήταν ντυμένος καθ’ όλη τη διάρκεια και πως στην επίμαχη στιγμή… τακτοποιούσε το πουκάμισό του μέσα στο παντελόνι του.

Η πρώτη αναφορά για το περιστατικό είχε γίνει στις 7 Ιουλίου, όταν ο Τζουλιάνι είχε καλέσει την αστυνομία για να ενημερώσει για την εισβολή ενός περίεργα ντυμένου άνδρα σε δωμάτιο ξενοδοχείου. «Στη συνέχεια έμαθα ότι πρέπει να ήταν ο Σάσα Μπάρον Κοέν. Σκέφτηκα όλους αυτούς που έχουν πέσει θύμα του και ένιωσα καλά που δεν την πάτησα», είχε σχολιάσει τότε.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

  • Δείτε το trailer της ταινίας:

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα