Τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Μοιραστειτε το

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, είχε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των τηλεφωνικών επαφών του, με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης, για τα αποτελέσματα της επίσκεψής του στην Κωνσταντινούπολη και των συζητήσεων που είχε με τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης ο κ. Βελόπουλος «κατά την τηλεφωνική του συνομιλία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εξέφρασε τις πάγιες απόψεις του κόμματος για τα ελληνοτουρκικά. Λόγω της κρισιμότητας των στιγμών, «διαρροές» και «σχόλια» αναφορικά με το περιεχόμενο της συνομιλίας, δεν θα υπάρξουν από την πλευρά της Ελληνικής Λύσης.

Η Ελληνική Λύση τηρεί απαρέγκλιτα τις θέσεις της για συνέπεια λόγων και έργων», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

Τηλεφωνική επικοινωνία του Αρχιεπισκόπου με τον πρωθυπουργό

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Ο Μακαριώτατος ρώτησε τον πρωθυπουργό για την κατάσταση της υγείας του και του ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση. Ο πρωθυπουργός, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για τις ευχές του και τον ενημέρωσε ότι ευτυχώς περνά τον κορονοϊό με ήπια συμπτώματα και ότι εξακολουθεί να εργάζεται κανονικά από την οικία του.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...