Τζόκοβιτς: Ελπίζω στον ημιτελικό με τον Τσιτσιπά να παίξω το καλύτερό μου τένις

Μοιραστειτε το

Αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Roland Garros θα είναι ο Nόβακ Τζόκοβιτς αφού νίκησε με 4-6, 6-2, 6-3, 6-4 τον Ισπανό Πάμπλο Καρένο Μπούστα.

Ο Τζόκοβιτς θέλησε να διώξει τις όποιες αμφιβολίες σχετικά με τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του χθεσινού αγώνα με τον Ισπανό, κάνοντας κάποιους να αναρωτιούνται αν θα μπορούσαν αυτές οι ενοχλήσεις να επηρεάσουν την προσπάθειά του στα ημιτελικά, απέναντι σε έναν παίκτη που τον έχει νικήσει δύο φορές σε πέντε συναντήσεις, και είναι 6ος στην παγκόσμια κατάταξη.

«Λοιπόν, σίγουρα δεν ένιωθα υπέροχα στο ξεκίνημα. Καθώς ο αγώνας συνεχίστηκε, ένιωσα καλύτερα, δεν ένιωσα τόσο πόνο. Προφανώς, είμαι ακόμη στο τουρνουά, οπότε δεν θέλω να αποκαλύψω πάρα πολλά. Νιώθω εντάξει. Νομίζω ότι καθώς ο αγώνας προχώρησε, ζέστανα το σώμα μου, και ο πόνος υποχώρησε. Μου επέτρεψε να παίζω καλύτερα και καλύτερα και να νιώθω καλύτερα. Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Ελπίζω στον ημιτελικό να μπορέσω να αισθανθώ καλύτερα και να παίξω το καλύτερο μου τένις», είπε.

Αυτή θα είναι η πρώτη σύγκρουση Τζόκοβιτς με Τσιτσιπά στο Grand Slam, ενώ ο Σέρβος , με 36-1 στη σεζόν, έχει κερδίσει 16 από τους 17 τελευταίους μεγάλους αγώνες του κατά παικτών στο Top 20 της κατάταξης, με τη μοναδική του ήττα να έρχεται στους ημιτελικούς του Roland Garros πέρυσι εναντίον του Ντομίνικ Τίμ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...