Τζανακόπουλος: Βόμβα για τη Δημοκρατία εκλογές με το Predator ενεργό

Μοιραστειτε το

Εξοργιστικό ότι ο Μητσοτάκης αποδρά και δεν απαντά στην ερώτηση του κ. Τσίπρα, αναφέρει ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος

«Ενημέρωσα πριν από λίγο την Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το διπλό σκάνδαλο, το σκάνδαλο των υποκλοπών αλλά και το σκάνδαλο της συγκάλυψης αυτής της σκοτεινής υπόθεσης από τη μεριά της Κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της ΝΔ», αναφέρει σε δήλωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Τζανακόπουλος.

Δήλωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μετά τη συνάντηση με την Επιτροπή PEGA:

Ενημέρωσα πριν από λίγο την Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το διπλό σκάνδαλο, το σκάνδαλο των υποκλοπών αλλά και το σκάνδαλο της συγκάλυψης αυτής της σκοτεινής υπόθεσης από τη μεριά της Κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της ΝΔ.

Ενημέρωσα για τη συνδυαστική χρήση των επίσημων επισυνδέσεων και του predator από την ΕΥΠ που στην πραγματικότητα μας οδηγεί σε μια εξαιρετικά σκοτεινή περίοδο για την ελληνική δημοκρατία. Το γεγονός ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να οδηγηθούμε σε εκλογές με το predator ενεργό αποτελεί μια βόμβα στα θεμέλια της δημοκρατίας.

Εξ’ αυτού του λόγου και μόνο είναι τουλάχιστον εξοργιστικό το ότι ο κ. Μητσοτάκης αρνείται να απαντήσει στη σχετική ερώτηση που του έχει καταθέσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας στην αυριανή διαδικασία της Ώρας του Πρωθυπουργού στη Βουλή. Είναι προφανές ότι προσπαθεί να αποδράσει για άλλη μια φορά από τις τεράστιες ευθύνες του και στην πραγματικότητα, όπως σας είπα και προηγουμένως, οδηγείται η χώρα σε εκλογές με μια τεράστια σκιά, με ένα σκοτεινό πέπλο να τυλίγει την ελληνική δημοκρατία.

Έχω την ελπίδα ότι η Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα καταφέρει να ρίξει λίγο παραπάνω φως σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση, καθώς φάνηκε ότι οι ευρωβουλευτές είναι ενήμεροι σε αρκετό βάθος για τις λεπτομέρειες του σκανδάλου αυτού.

Από εκεί και πέρα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα συνεχίσει με όλα τα κοινοβουλευτικά μέσα να επιδιώκει να χυθεί άπλετο φως, καθώς τα δημοσιεύματα, οι πληροφορίες, οι αποκαλύψεις είναι πλέον καθημερινές και υπάρχει σαφής ένδειξη ότι τα πολιτικά πρόσωπα τα οποία παρακολουθούνταν δεν περιορίζονταν στον κ. Ανδρουλάκη και τον κ. Σπίρτζη αλλά μιλάμε για πολύ περισσότερους που θα προκύψει στο μέλλον ότι πράγματι έχουν παρακολουθηθεί.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...