Τετ-α-τετ Θεωδορικάκου με εκπροσώπους κομμάτων για τις προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ | newsbreak

Μοιραστειτε το

Συναντήσεις με εκπροσώπους κοινοβουλευτικών κομμάτων ξεκίνησε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, με σκοπό την δημιουργία ευρύτερης δυνατής διακομματικής συναίνεσης για την διαμόρφωση του νομοσχεδίου που θα αναβαθμίσει σε όλα τα επίπεδα την διαδικασία προσλήψεων στο Δημόσιο τομέα, μέσω ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη,
με τον Ευάγγελο Φανίδη, Γενικό Διευθυντή της «Ελληνικής Λύσης», καθώς και τη Φωτεινή Μπακαδήμα και την Αγγελική Αδαμοπούλου, εκπροσώπους του «Μέρα25».

Η συνάντηση με την εκπρόσωπο του «Κινήματος Αλλαγής», Ευαγγελία Λιακούλη, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 29 Οκτωβρίου, ενώ το ΚΚΕ έχει ζητήσει να προηγηθεί η δημοσίευση των θέσεων της κυβέρνησης με τη μορφή νομοσχεδίου.

«Προετοιμάζουμε το νέο νόμο για την αναβάθμιση, τον εκσυγχρονισμό και την ψηφιοποίηση του ΑΣΕΠ, με βασικό στόχο να γίνει πράξη η αξιοκρατία στο ελληνικό Δημόσιο. Ο κάθε νέος υπάλληλος, που θα ξεκινάει τη σχέση εργασίας του με το Δημόσιο τομέα να βρίσκεται στην κατάλληλη θέση, με βάση τα πραγματικά του προσόντα. Στόχος της κυβέρνησης, είναι, αυτή η πολύ σημαντική μεταρρύθμιση να γίνει μέσα από τις μέγιστες δυνατές συγκλίσεις και συναινέσεις με το σύνολο των δυνάμεων του πολιτικού συστήματος. Γι’ αυτό το λόγο, ξεκινήσαμε έναν πολύ ουσιαστικό και παραγωγικό διάλογο με τους εκπροσώπους των κομμάτων». είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο κ. Θεοδωρικάκος,

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα Τ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα