Τεράστια δημοσιογραφική αγυρτεία του in.gr εις βάρος του Αλέξη Τσίπρα

Μοιραστειτε το

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχώρησε η ιστοσελίδα in.gr, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, σε μια προσπάθεια να ασκήσει κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και να στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο θέμα της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Σε ενυπόγραφο άρθρο με τίτλο «Αποκάλυψη: Είσαι παιδεραστής Αλέξη;» η ιστοσελίδα έχει βάλει ως κεντρική φωτογραφία μια παραποιημένη εικόνα του Αλέξη Τσίπρα, από την οποία έχει αφαιρεθεί η σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και έχει προστεθεί ο… Δημήτρης Λιγνάδης.

Το χειρότερο, μάλιστα, είναι ότι η ιστοσελίδα δηλώνει ευθαρσώς πως έχει ντύσει άρθρο με τον προκλητικό αυτό τίτλο με φωτογραφία που είναι προϊόν μοντάζ με το επιχείρημα ότι «Είναι ένας πολιτικός, ένας νυν ή πρώην πρωθυπουργός, παιδεραστής επειδή φωτογραφήθηκε με έναν σκηνοθέτη σε μια παράσταση;»

Σε υστερόγραφό του μάλιστα, ο υπογράφων Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, αναφέρει επί λέξει «Υστερόγραφο: Και τώρα που τα Ορκ του διαδικτύου θα αναλάβουν την αναπαραγωγή χωρίς τη διευκρίνιση τι θα κάνεις Αλέξη; Θα συνεχίσεις την τακτική του Μακελειού;».

Η συγκεκριμένη αναφορά καταδεικνύει την πρόθεση του συντάκτη να «ρίξει στην αρένα» των social media τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η δημοσίευση αυτή του in.gr έχει ήδη προκαλέσει σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έφερε, όπως αναμενόταν, ηχηρή αντίδραση από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο, ο οποίος αναφέρει σε ανάρτησή του: 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...