«Τελειώνει» από τον Ολυμπιακό ο Ραφίνια

Μοιραστειτε το

Αρκετό διάστημα πριν τη λήξη του συμβολαίου του αναμένεται ν΄ αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ο Ραφίνια.

Η έλευση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ το περασμένο καλοκαίρι δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες στο λιμάνι, ωστόσο, η εμπειρία του και το πλούσιο βιογραφικό του δεν ήταν αρκετά για να κάνουν τη διαφορά που περίμεναν οι «ερυθρόλευκοι» μετά την αποχώρηση του Ομάρ Ελαμπντελαουΐ.

Ο Ραφίνια, λοιπόν, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και να δώσει εκείνα που ήθελε και περίμενεν ο Πέδρο Μαρτίνς κι έτσι ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τους «ερυθρόλευκους».

Η απόκτηση του Λαλά, συν το ότι ο Ανδρούτσος προορίζεται για να μοιράζεται τη θέση του δεξιού φουλ μπακ με τον Γάλλο πρώην ακραίο της Στρασμπούργκ, καθιστούν πολυτέλεια την παραμονή του Ραφίνια, όταν μάλιστα το καλοκαίρι είχε αποκτηθεί ο Ντρέγκερ για την ίδια θέση.

Οι επαφές με την πλευρά του παίκτη βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται σύντομα ν΄ ανακοινωθεί το «διαζύγιο», κάτι που αναμένεται να συμβεί ίσως κι απόψε.

Αν λυθεί το συμβόλαιό του, το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει ο έμπειρος αμυντικός στην πατρίδα του, ενδεχομένως στην πρώην ομάδα του, τη Φλαμένγκο.

 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...