Τα… χρειάστηκε ο Πούτιν: Άρχισε να βήχει εν μέσω σύσκεψης για τον κορωνοϊό

Μοιραστειτε το

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που ήδη κάνει το γύρο του Διαδικτύου και δείχνει τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, να βήχει τη στιγμή που συζητούσε εν μέσω τηλεδιάσκεψης με το οικονομικό επιτελείο και σειρά ανώτερων αξιωματούχων για τα οικονομικά προβλήματα που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα.

Ο 68χρονος πολιτικός, ενώ μιλούσε, άρχισε ξαφνικά να βήχει και δυσκολεύτηκε να ολοκληρώσει την πρότασή του. Ο ίδιος ψέλλισε «συγγνώμη» καλύπτοντας το στόμα του με το δεξί του χέρι καθώς πάσχιζε να ολοκληρώσει την κουβέντα του.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, το βίντεο πέρασε αργότερα από μοντάζ, ώστε να μη δείχνει τόσο οξεία η κρίση βήχα του Πούτιν στην εκδοχή που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του.

Ωστόσο, ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio Mayak, που είχε μεταδώσει ολόκληρο το υλικό, ανέφερε: «Οι φωνητικές χορδές του Πούτιν υπέκυψαν καθώς έστηνε την κυβέρνησή του σε παράταξη μάχης κατά του Covid 19».

Όπως ήταν εύλογο, το περιστατικό θορύβησε τους δημοσιογράφους, με το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS να απευθύνει ερώτημα για την υγεία του Πούτιν και το Κρεμλίνο να απαντά πως «είναι απόλυτα φυσιολογική».

«Ο Πρόεδρος Πούτιν ζήτησε συγνώμη και συνέχισε την τηλεδιάσκεψη σχεδόν χωρίς καμία διακοπή», έγραψε το TASS σε τηλεγράφημά του.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...