Τα ισόβια έγιναν 17ετής φυλάκιση για την τοξικομανή που μαχαίρωσε θανάσιμα τον γείτονά της | newsbreak

Μοιραστειτε το

Στην 29χρονη τοξικομανή που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικό, γιατί είχε σκοτώσει τον γείτονά της με μια μαχαιριά στην καρδιά και σε τέσσερα χρόνια για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο επέβαλε την Τετάρτη συνολική ποινή κάθειρξης 17 ετών (15 για την πρώτη κατηγορία και δύο για τη δεύτερη).

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή της, τονίζοντας ότι θα πρέπει να της αναγνωριστεί πως, όταν έκανε το έγκλημα βρισκόταν υπό καθεστώς μειωμένου καταλογισμού, γεγονός που ταυτίζεται με το πόρισμα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Η κατηγορούμενη παρουσιάστηκε στο δικαστήριο με δάκρυα στα μάτια και στην απολογία της ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του 35χρονου Τόνι Λόκα, τον οποίο μαχαίρωσε και σκότωσε έξω από το σπίτι του, ύστερα από καυγά στον Ξηροπόταμο της Κρήτης, το Νοέμβριο του 2017.

Η 29χρονη αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια λέγοντας, σύμφωνα με το cretalive.gr, ότι στα 12 της υπέστη βιασμό και άρχισε να εκδίδεται από ένα μαστροπό, γεγονότα που τη στιγμάτισαν και την ώθησαν να κάνει από νεαρή ηλικία χρήση ναρκωτικών.

Δεν θυμάται τίποτα

Όπως ισχυρίστηκε, δεν θυμάται τίποτα, καθώς δεν ήταν καλά την ώρα που έγινε το κακό, ενώ ανέφερε ότι ξύπνησε στα κρατητήρια. Εκεί υπέθεσε ότι την είχαν συλλάβει για άλλη υπόθεση και τότε έμαθε ότι είχε σκοτώσει τον γείτονά της, με τον οποίο υποστήριξε πως υπήρχε αμοιβαία αγάπη. Ακόμη, είπε ότι χρειάζεται βοήθεια με σωστή ψυχιατρική παρακολούθηση, καθώς στο ψυχιατρείο τής χορηγούνται χάπια που υποστήριξε πως της προκαλούν προβλήματα στο στομάχι.

Το στυγερό έγκλημα έγινε όταν ο άτυχος 35χρονος βγήκε από το σπίτι του για να κάνει παρατήρηση στη γειτόνισσά του, η οποία φώναζε αναστατώνοντας ολόκληρη τη γειτονιά. Όμως, μόλις την πλησίασε για να την επιπλήξει, εκείνη άρπαξε ένα μαχαίρι και του κατάφερε θανάσιμο χτύπημα στο στήθος, στο ύψος της καρδιάς.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα