Τα θύματα της Ινδονησίας: Το τελευταίο story της εγκύου μητέρας και η μοιραία αλλαγή πτήσης

Μοιραστειτε το

Ένα βίντεο από τις έρευνες των δυτών στο σημείο που κατέπεσε το μοιραίο αεροσκάφος της Sriwijaya Air έδωσε στη δημοσιότητα το ναυτικό της Ινδονησίας, την ώρα που τραγικές λεπτομέρειες για την ταυτότητα των επιβαινόντων.

Οι ομάδες έρευνας έχουν ήδη εντοπίσει ανθρώπινα μέλη και συντρίμμια του αεροσκάφους, ενώ δύτες του Πολεμικού Ναυτικού θα προσπαθήσουν σήμερα, καθώς ο καιρός βελτιώνεται, να ανακτήσουν τον καταγραφέα δεδομένων πτήσης και τον αποτυπωτή συνομιλιών πιλοτηρίου, τα επιλεγόμενα μαύρα κουτιά, του αεροσκάφους Boeing 737-500 που συνετρίβη στη θάλασσα το Σάββατο, μερικά λεπτά μετά την απογείωσή του από το κυριότερο αεροδρόμιο της Τζακάρτας.

Ήδη μπόρεσαν να ανασύρουν τη μία από τις μηχανές του Μπόινγκ και περισσότερα ανθρώπινα υπολείμματα, ανέφερε ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας.

Στο επιβατικό αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση εσωτερικού SJ 182 με προορισμό την Ποντιάνακ, στο ινδονησιακό κομμάτι της νήσου Βόρνεο, βρίσκονταν πενήντα επιβάτες, ανάμεσά τους επτά παιδιά και τρία βρέφη, καθώς και δώδεκα μέλη του πληρώματος. Το Μπόινγκ χάθηκε από τα ραντάρ τέσσερα λεπτά μετά την απογείωση.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν πενήντα επιβάτες -43 ενήλικες και 7 παιδιά καθώς και 12 μέλη πληρώματος, σύμφωνα με τον υπουργό μεταφορών της Ινδονησίας.

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα για τα θύματα

Ανάμεσα στους επιβαίνοντες ήταν ο Muhammad Nur Kholifatul Amin και η Agus Minarni, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει από το σπίτι τους στο Βόρνεο προς τη Τζακάρτα για να παραστούν στην κηδεία του πατέρα του Amin.

Επρόκειτο να επιστρέψουν στις 5 Ιανουαρίου με άλλη αεροπορική εταιρεία, τη Nam Air. Φτάνοντας ωστόσο στο αεροδρόμιο ενημερώθηκαν ότι προκειμένου να επιβιβαστούν έπρεπε να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού, μια διαδικασία που καθυστέρησε το ταξίδι τους κατά δύο ημέρες.

Το παντρεμένο ζευγάρι Muhammad Nur Kholifatul Amin (δεξιά) και Agus Minarni είχαν ταξιδέψει στην Ιάβα για να παραστούν στην κηδεία του πατέρα του Amin.CNNi

Ανάμεσα στα θύματα είναι και μια πενταμελής οικογένεια, από το νησί Bangka, την οποία αναζητεί με αγωνία θεία της οικογένειας. Την Κυριακή, μαζί με άλλους συγγενείς αγνοουμένων πήγε στο κέντρο αναγνώρισης θυμάτων στη Τζακάρτα, αναζητώντας τους αγαπημένους της.

Μία ακόμη οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο 26χρονος Rizki Wahyudi, η επίσης 26χρονη σύζυγός του Indah Halimah Putri και ο επτά μηνών γιος του ήταν επίσης στην πτήση.

indonisia_thimata.jpg
To νεαρό ζευγάρι επέβαινε στο μοιραίο Boeing 737-500 μαζί με τον 7 μηνών γιο τους.CNNi

Η μητέρα του 26χρονου πατέρα και ένας ξάδελφός του βρίσκονταν επίσης στο αεροσκάφος.

Τέλος, μεταξύ των θυμάτων ήταν και η Ratih Windania, τεσσάρων μηνών έγκυος, η οποία επισκεπτόταν συγγενείς στην Τζακάρτα μαζί με την 2χρονη κόρη της και τον 8χρονο ανιψιό της.

Μάλιστα, λίγο πριν την απογείωση του μοιραίου αεροσκάφους είχε ανεβάσει στο Instagram ένα story, με το οποίο αποχαιρετούσε τους συγγενείς της που ζουν στη Τζακάρτα.

A pregnant mother, a family of five and a father on a business trip among the victims of Sriwijaya Air crash, by Yosef Riadi, Jamaluddin Masrur and Kara Fox, CNNi

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...