Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 26 Δεκεμβρίου | newsbreak

Μοιραστειτε το

ΚΡΙΟΣ: Απολαύστε την καθημερινότητά σας χωρίς να γκρινιάζετε ασταμάτητα. Φανείτε περισσότερο προνοητικοί, γιατί με το να τα αφήνετε όλα στην τύχη δεν πρόκειται να πάτε μπροστά.

ΤΑΥΡΟΣ: Προγραμματίστε από τώρα τις δουλειές της επόμενης βδομάδας για να αφήσετε ελεύθερο χρόνο για εσάς. Βάλτε όρια σε κουραστικούς ή φλύαρους ανθρώπους πριν γίνουν φορτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε ακόμη ένα βήμα για την ωρίμανσή σας, χωρίς να σταματήσετε να ζείτε το παρόν και ανακαλύψτε τα σημεία που σας προσφέρουν ασφάλεια ή σας προκαλούν ανασφάλειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανάγκη σας να δράσετε στους τομείς της προσωπικής σας ζωής και της εργασίας σας δεν πρέπει να γίνει με σπασμωδικές κινήσεις, αλλά με τη φινέτσα της καλλιέργειας.

ΛΕΩΝ: Η μέρα θα είναι γεμάτη εμπειρίες για εσάς και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, με αποτέλεσμα να αλλάξουν κατά ένα μέρος η συμπεριφορά και οι στρατηγικές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εξελίξεις στις συνεργασίες και στις συναναστροφές σας είναι βέβαιες. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων προσέχοντας τη στάση που κρατήσετε, αλλά και τις αποφάσεις στις οποίες θα καταλήξετε.

ΖΥΓΟΣ: Η δεκτικότητά σας θα μεγαλώσει, όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να διαταραχθούν κάποιες ευαίσθητες ισορροπίες που θα σας αποσυντονίσουν και θα αλλάξουν τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βγαίνουν στην επιφάνεια όλες τις ευαισθησίες σας, γεγονός που θα σας κάνει να φαίνεστε στα μάτια των άλλων πιο προσιτοί και σαφώς πιο γοητευτικοί και ενδιαφέροντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η περιπετειώδης φύση σας και οι αντιλήψεις σας θα σας οδηγήσουν άλλη μία φορά να σπάσετε τους φραγμούς σε κάποιους από τους βασικούς τομείς της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρειάζεται να βάλετε σε σωστές βάσεις τα σχέδιά σας. Μπορείτε τώρα να κάνετε μια νέα αρχή, ακόμα και να φέρετε ισορροπία στις διαταραγμένες σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι μεγάλες αγορές που έχουν σκοπό να κάνουν τους άλλους να σας προσέξουν όχι μόνο δεν σας χρειάζονται, αλλά θα έχουν και αρνητικές επιπτώσεις στον οικονομικό τομέα σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Σύγχυση θα επικρατεί στον συναισθηματικό σας κόσμο. Από τη μία το πάθος σας θα είναι ασυγκράτητο και από την άλλη θα σας πιάνουν έντονες κρίσεις θυμού και ζήλιας.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα