Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 8 Νοεμβρίου | newsbreak

Μοιραστειτε το

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να μην είστε ιδιότροποι και γκρινιάρηδες, γιατί δεν θα είναι προς το συμφέρον σας να εκφραστείτε αρνητικά για κάτι που θα σας προσφερθεί απλά και εύκολα. Το ίδιο ισχύει και για τους δεσμευμένους, καθώς μια τέτοια συμπεριφορά θα κουράσει τον σύντροφό σας, παρά τις αγαθές προθέσεις που θα έχει. Οι εναλλαγές στον έρωτα θα είναι συνεχείς και τα πράγματα δεν θα είναι τόσο επώδυνα. Δείτε την παρούσα κατάσταση της προσωπικής ζωής σας από μια άλλη οπτική γωνία, ώστε να κατασταλάξετε ώριμα και να πάρετε μια συγκεκριμένη θέση απέναντι στις εξελίξεις και στις ευθύνες της συντροφικής ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να φροντίσετε να προσαρμόσετε στα μέτρα σας το νέο μοντέλο δέσμευσης που θα δημιουργηθεί, γιατί δεν γίνεται πάντα να καταφεύγετε σε υπεκφυγές. Κάποιες παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας θα χρειαστούν τη στρατηγική τους για να λυθούν, καθώς οι στιγμές έντασης θα πρέπει να αποφευχθούν ώστε να μην οξυνθούν τα πνεύματα. Επιβάλλεται να προτιμήσετε τη φιλική προσέγγιση σε ό,τι σας απασχολήσει, που θα βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, και να κατονομάσετε τις αδυναμίες που εμποδίζουν τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αναζήτηση της αλήθειας και το θάρρος να την αντιμετωπίσετε θα δημιουργήσουν σαφώς ένα πολύ καλύτερο κλίμα στις ερωτικές υποθέσεις σας. Από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να ενεργήσετε σωστά, θα καταλήξετε σε μια σχέση που θα σας ταιριάζει πραγματικά και, πάνω απ’ όλα, θα είναι για εσάς αναζωογονητική. Χρειάζεται να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για να μπορέσετε να διακρίνετε πού θα πρέπει να ρίχνετε κάθε φορά το βάρος σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε και να ξεπεράσετε δυσκολίες, εμπόδια και ανταγωνισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας και μην τεντώνετε το σκοινί με τον σύντροφό σας, γιατί αυτά που θα χρειαστεί να σας απαντήσει για να σας αντιμετωπίσει δεν θα σας αρέσουν. Συγκρατηθείτε και μην είστε άδικοι προκειμένου να βγείτε από πάνω σε κάτι που γνωρίζετε καλά ότι είστε λάθος. Από τη στιγμή που θα αγαπήσετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας, οι άλλοι θα σας αγαπήσουν ακόμα περισσότερο. Μπορεί να προβληματιστείτε και να ταρακουνηθείτε, αλλά τα αποτελέσματα για μια σωστή αναθεώρηση ζωής και προτεραιοτήτων θα είναι πολύτιμα.

ΛΕΩΝ: Νιώθετε αρκετά καταπιεσμένοι είτε λόγω αυξημένων υποχρεώσεων είτε από συνήθεια. Μαχόμενοι ασταμάτητα για την επαγγελματική αναγνώριση και την οικονομική επιτυχία, παραλείπετε να φροντίζετε τον οργανισμό σας. Είναι μέσα στο πρόγραμμα να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, αλλά ακόμα και εκεί που πιστεύετε ότι έχετε ατυχία η τύχη θα είναι μαζί σας. Καταστρώστε σωστά προγράμματα κινήσεων, ώστε να μην υπάρξουν δυσαρμονίες. Εάν ενεργήσετε σπασμωδικά, θα χάσετε πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας ξανά και ξανά για πράγματα που γνωρίζετε ότι δεν σας οδηγούν πουθενά. Εχει σημασία τι θα κρατήσετε και από τι θα φροντίσετε να απαλλαγείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό σας ελεύθερους. Μην κρύβετε το πάθος σας πίσω από αναστολές. Μια νέα γνωριμία θα αρχίσει να αναπτύσσεται σε σχέση, δίνοντας στη ζωή σας κάτι που έλειπε πολύ καιρό. Οι προσφορές που θα έχετε από διάφορα άτομα θα τονώσουν τη διάθεσή σας, αλλά θα χρειαστεί να έχετε αυτογνωσία και να τονίζετε μόνο τα καλά σημεία του χαρακτήρα σας. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα προκληθούν εντάσεις και προστριβές με φιλικά και οικογενειακά πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ: Οσο και αν θέλετε να το κρύψετε, είστε αρκετά ευαίσθητοι και κάποιες φορές το προσωπείο που φοράτε σας προδίδει. Δεν είναι κακό να αφήσετε τους άλλους να αγγίξουν την ψυχή σας. Απεναντίας, θα είναι χρήσιμο, καθώς έτσι θα αποφύγετε τις απότομες και απροσδόκητες αντιδράσεις, που ξαφνιάζουν τους γύρω σας, ενώ παράλληλα θα κρατήσετε και ισορροπίες που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Μην επιχειρήσετε να επιλύσετε οικονομικά θέματα ή να προβείτε σε καινούργιες επενδύσεις ακούγοντας τρίτους. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς τα οικονομικά σας για να πάρει αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καταπνίξτε το συναίσθημα της ζήλιας για να περάσετε όμορφα και μην είστε καχύποπτοι με τα νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν στη ζωή σας. Οι δύσκολες εποχές για εσάς έχουν περάσει και το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται στην προσωπική ζωή είναι ελπιδοφόρο. Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να περάσετε μια όμορφη και ήσυχη μέρα, αν φροντίσετε να συμμεριστείτε τα προβλήματα του συντρόφου σας και να προσαρμοστείτε. Βασική προϋπόθεση, να παραμείνετε ρομαντικοί και η συμπεριφορά σας να μην είναι απότομη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να μην υπάρξουν διαμάχες, αντιπαραθέσεις και αναστάτωση στη σχέση σας, φροντίστε να μην έχετε παράλληλη σχέση, γιατί ο χωρισμός καραδοκεί. Εάν δεν είναι αυτό το ζητούμενό σας, συγκρατηθείτε. Είναι καιρός να ωριμάσετε και τα ερωτικά σας είναι ο πιο σημαντικός τομέας για να πάρετε τα πρώτα μαθήματα αυτογνωσίας. Αρκεστείτε σε αυτά που μπορεί να σας δώσει ο σύντροφός σας και μείνετε πιστοί δίπλα του, ξεπερνώντας την τάση σας να θέλετε πολλά και πολλούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να μην επιβαρυνθείτε ψυχολογικά, αλλά υιοθετήστε τρόπους που θα σας δώσουν ευεξία. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, ωστόσο θα σας βοηθήσουν να δείτε πιο καθαρά την πραγματικότητα. Πρέπει να καταλάβετε ότι οι επιλογές σας θα αποκτήσουν μια ιδιαίτερη σημασία εάν αναλογιστείτε ότι από αυτές θα εξαρτηθεί η διαμόρφωση του επαγγελματικού μέλλοντός σας. Ισως χρειαστεί να γίνεται πιο σκληροί απέναντι στους συναισθηματισμούς που σας πιάνουν αρκετές φορές και να κάνετε τομές εκεί όπου πρέπει, καθώς το ζητούμενο είναι να κάνετε σωστές επαγγελματικές επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε ένα άλλο πρόσωπο και προωθήστε το προς τα έξω, κάνοντας τις κατάλληλες αλλαγές. Τώρα θα πρέπει να θέσετε νέες προτεραιότητες και να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες σας, προκειμένου να μην υπάρξουν στο μέλλον παρεξηγήσεις. Οσο δύσκολο και αν σας φαίνεται, είναι απαραίτητο. Με τη συμπαράσταση ανθρώπων που εσείς θα επιλέξετε θα πάψετε να νιώθετε χαμένοι και μόνοι μέσα στο πλήθος και θα προωθήσετε κοινούς στόχους, που στην πορεία θα δημιουργήσουν την αίσθηση ασφάλειας που χρειάζεστε και θα ενδυναμώσουν τη δημιουργικότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Γίνετε πιο προσεκτικοί και παρατηρητικοί με τον εαυτό σας, τις σχέσεις και τις υποθέσεις σας. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει σημαντικά ώστε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στις σχέσεις σας. Η μέριμνα και οι επιμέρους δραστηριότητες θα αποτελούν τις λέξεις «κλειδιά» για την πρόοδο και την εξέλιξη, εφόσον το ζητούμενό σας θα είναι η ανάπτυξη της ποιότητας των επαφών. Είναι σημαντικό να προωθήσετε την αμοιβαιότητα μεταξύ σας, ακόμα και αν πιστεύετε αρκετές φορές ότι όλοι είναι το ίδιο. Υιοθετήστε έναν νέο τρόπο ζωής, που θα τονώσει την υγεία σας.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα