Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 31 Ιανουαρίου | newsbreak

Μοιραστειτε το

ΚΡΙΟΣ: Αυξάνεται ο συναισθηματισμός σας και θα σας κάνει να νιώθετε διχασμένοι ανάμεσα σε αυτά που νιώθετε και σε αυτά που νομίζετε ότι νιώθετε. Οπου υπάρχει ένταση, μοιράστε χαμόγελα και θα ανακαλύψετε πως σημειώνετε σημαντική πρόοδο στην καλυτέρευση των σχέσεών σας, είτε είναι επαγγελματικές είτε συναισθηματικές. Κόψτε κακές και επιβλαβείς συνήθειες (κάπνισμα, ποτό) και επωφεληθείτε της ευκαιρίας, εσείς που πραγματικά θέλετε να έχετε μια υγιή ζωή. Εξασφαλίστε ηρεμία, ύπνο και μικρές τακτικές δόσεις ψυχαγωγίας. Φροντίστε για την εξωτερική σας εμφάνιση, έτσι ώστε να νιώθετε όμορφα εσείς οι ίδιοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Εβδομάδα αναπροσαρμογών στις σχέσεις και μονοπώληση του χρόνου σας θα διεκδικήσουν πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος. Μη δώσετε έμφαση στις διαμάχες που μπορεί να προκύψουν είτε είναι μέσα στον κοινωνικό είτε στον επαγγελματικό χώρο. Η υγεία και η ασφάλειά σας απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας για να μην ενεργοποιήσετε κάποιο χρόνιο πρόβλημά σας. Μην αμελήσετε και αδιαφορήσετε για κάποια σημάδια, για να μπορέσετε να ξαναβρείτε γρήγορα τη φόρμα σας. Εκμεταλλευτείτε την καλή αισθητική σας εικόνα και κάντε την ακόμα καλύτερη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα και μια νέα σχέση διαφαίνεται στον ορίζοντα, που ναι μεν θα σας αναστατώσει, αλλά θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα. Εάν έχετε ανακαλύψει τις πραγματικές σας ανάγκες, τολμήστε να ζητήσετε την κάλυψή τους. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρχει μια μικρή κινητικότητα, για να εξυπηρετηθείτε στην κάλυψη των άμεσων αναγκών σας. Η βδομάδα μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο για τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά είναι ιδανική για να αφιερώσετε χρόνο σε φίλους και αγαπημένα άτομα, που τον τελευταίο καιρό έχετε βάλει στο περιθώριο εξαιτίας εργασιακών υποχρεώσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι φίλοι σας θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να βγείτε έξω μαζί τους και να διασκεδάσετε, ώστε να απομακρυνθείτε έστω και για λίγο από το στρες της καθημερινότητας. Βέβαια δεν θα λείψουν οι προβληματισμοί σε ό,τι θα αφορά την προσωπική σας ζωή, αλλά όσες σχέσεις σας στηρίζονται σε γερές βάσεις δεν έχουν να κινδυνέψουν από τίποτα. Οι μόνες παγίδες εντοπίζονται κυρίως μέσα στην ασυνεννοησία που υπάρχει σε μερικές από αυτές και, αν θέλετε να το διορθώσετε, θα πρέπει να διευκρινίσετε εκ νέου τους όρους και τα ασαφή σημεία που υπάρχουν.

ΛΕΩΝ: Με εξυπνάδα, διπλωματία και ευέλικτες κινήσεις μπορείτε να γυρίσετε τις καταστάσεις θετικές προς εσάς και να νιώσετε πως έχετε απαλλαγεί από ό,τι σας εξουθενώνει ψυχολογικά, ενώ παράλληλα θα βρεθείτε σε πιο εποικοδομητικά κανάλια. Καλό είναι να είστε προσεκτικοί, επειδή θα έχετε πολλή δουλειά και κούραση. Προσέξτε την υπερκόπωση και το άγχος. Η εξωτερική σας εικόνα είναι αρκετά γοητευτική, αλλά σίγουρα θα το ρίξετε στις αγορές και στην κούρα ομορφιάς. Εσείς οι ίδιοι πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό σας. Είστε δυναμικοί αλλά κάνετε το λάθος να συγχέετε τον δυναμισμό με την αντοχή του οργανισμού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε το άγχος, τα νεύρα και προτιμήστε ταξίδια και αλλαγές περιβάλλοντος, που είναι ό,τι καλύτερο για να χαλαρώσετε. Παρόλο που η καθημερινότητά σας θα είναι αρκετά γεμάτη, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο χωρίς να απομακρύνεστε από το οικείο περιβάλλον σας. Οι δρόμοι που θα σας ανοιχθούν θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελματικά σας σχέδια. Να σκέφτεστε ψύχραιμα και λογικά πριν προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις που θα σχετίζονται άμεσα με το μέλλον σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα και άσκοπες επενδύσεις που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό προϋπολογισμό σας.

ΖΥΓΟΣ: Από εσάς εξαρτάται αν θα απαιτήσετε να εργάζεστε λιγότερο και με καλύτερες συνθήκες. Ναι μεν σας περιμένει πολλή δουλειά και υπερωρίες, αλλά οι ανταμοιβές θα είναι πολύ καλές. Οι νέες ευκαιρίες για βελτίωση της θέσης σας θα αλλάξουν το σκηνικό για τους περισσότερους από εσάς, γι’ αυτό μην είστε τόσο αυστηροί με συνεργάτες. Το ενδιαφέρον σας για κοινωνική προβολή θα είναι αυξημένο. Χωρίς να λείψουν οι δυσκολίες, είστε πλέον σε θέση να τις ξεπεράσετε και να στήσετε ένα νέο ύφος μέχρι τις αρχές της άνοιξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα και μέσα από φιλικές παρέες θα έχετε την ευκαιρία για νέες ερωτικές γνωριμίες, εκτός του ότι θα ανανεώνεστε και θα περνάτε καλά, οπότε έχετε έναν ακόμα λόγο να νιώθετε χαρούμενοι. Μεταδώστε την καλή σας διάθεση στο περιβάλλον, αφήστε την καρδιά σας να σας καθοδηγεί και με αυτόν τον τρόπο μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές. Οι δεσμευμένοι θα επιτύχετε πολύ καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σας, οπότε εκμεταλλευτείτε την παρούσα κατάσταση για να αφουγκραστείτε από κοινού τις ανάγκες και τις επιθυμίες του καθενός, γιατί μόνον έτσι θα καταλάβετε τη σημαντικότητα της υπάρχουσας σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακούστε την καρδιά σας και αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα. Μην απομονωθείτε ή κλείσετε πόρτες σε άτομα που θα σας πλησιάσουν. Οι ευκαιρίες που θα έχετε οι αδέσμευτοι, για να δημιουργήσετε μια σχέση που θα σας κάνει να νιώσετε γεμάτοι, δεν θα σας αφήσουν παραπονεμένους. Τολμήστε να προβείτε σε αλλαγές που θα καλυτερέψουν τη διάθεσή σας και εντυπωσιάστε τους γύρω σας με την αυτοπεποίθηση, τον ερωτισμό και τη γοητεία που θα εκπέμπετε. Αυτή τη φορά εσείς θα επιλέξετε την πορεία της συναισθηματικής σας ζωής και πρέπει να φροντίσετε για το καλύτερο δυνατό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προσωπικές και ιδιαίτερες στιγμές που θα περάσετε μαζί θα είναι η αιτία για να απελευθερωθούν τα συναισθήματά σας και να βαδίσετε από εδώ και πέρα με ερωτική σύμπνοια. Εξάλλου, το έτερόν σας ήμισυ θα είναι δίπλα σας και με τη στάση του θα σας δίνει την ασφάλεια που χρειάζεστε. Επιβάλλεται να δείξετε και εσείς με τη σειρά σας πόσο ενδιαφέρεστε για το άτομό του. Μια ριζική αναθεώρηση στον τρόπο που θα επικοινωνείτε μεταξύ σας κρίνεται απαραίτητη, γι’ αυτό παρακάμψτε τα αυτονόητα και μιλήστε περισσότερο μεταξύ σας, αρχίζοντας να εκφράζετε με λόγια αυτά που πραγματικά αισθάνεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η απομόνωση αυτή τη φορά δεν θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Το καλύτερο στη δική σας περίπτωση θα είναι να αφήσετε τους άλλους να σας πλησιάσουν για να πάρετε τα μηνύματα που θέλουν να σας δώσουν και στη συνέχεια να τα επεξεργαστείτε με τον δικό σας τρόπο. Από τη μία θα είστε ευάλωτοι και από την άλλη θα είστε ανοιχτοί για να δοκιμάσετε καινούργιες εμπειρίες προκειμένου να καλυφθείτε. Πολλά ζητήματα που θα αφορούν τις σχέσεις σας με τους άλλους θα πάψουν να είναι αόριστα και θα αρχίσουν να σας απασχολούν περισσότερο οι λεπτομέρειες.

ΙΧΘΥΕΣ: Δείτε τα σημεία που εμφανίζει δυσκολίες η σχέση με τον σύντροφό σας και εκεί θα βγει η τάση επιβολής του ενός για τον άλλον, ενώ παράλληλα και οι δυο σας θα θέλετε να διατηρήσετε τον έλεγχο. Γενικά, είναι σημαντικό να ξεκαθαριστούν οι σχέσεις σας, γιατί μόνον έτσι θα φιλοτιμηθούν όλοι και θα αναλάβει ο καθένας το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί. Με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση θα δημιουργήσετε σωστά στεγανά και σωστές συμφωνίες. Καλλιεργήστε ένα γόνιμο έδαφος, βάζοντας μπροστά την ειλικρίνειά σας, ώστε να μην υπάρξουν κακίες ή πικρίες χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα