Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου | newsbreak

Μοιραστειτε το

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε μεθοδικά, ειδικά όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με δυσκολίες. Ουδέτερη μπορεί να χαρακτηριστεί η μέρα σε ό,τι θα αφορά τα οικονομικά σας, ωστόσο η τάση που έχετε κατά καιρούς για έξοδα θα είναι έντονη. Φροντίστε τουλάχιστον να ξοδέψετε τα χρήματά σας σε κάτι που θα πιάσει τόπο και αργότερα θα σας αποδώσει και ποιοτικά και οικονομικά. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες και αρκετές από αυτές δεν έχουν άλλα περιθώρια για να αναβληθούν. Οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν, ενώ οι εντυπώσεις που θα αφήσετε στους συνεργάτες θα είναι θετικές.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να βελτιώσετε τους τομείς της ζωής σας, θα πρέπει να ασχοληθείτε εντατικά με αυτούς και κυρίως με όσους αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα. Ο έρωτας θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστα, παίζοντας αρκετά παιχνίδια μαζί σας. Επανεξετάσετε τα οικονομικά σας σχέδια και θέστε νέες βάσεις σε στόχους που δεν αποδίδουν. Πρέπει να κλείσετε πληγές που μειώνουν τα εισοδήματά σας, προτού αυξηθούν, εκτός από τα έξοδά σας, το άγχος και οι ανασφάλειες. Περιορίστε την ανάγκη σας για μεγάλες αγορές, εφόσον δεν έχετε ακόμα τακτοποιήσει τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συναισθηματικές επαφές και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές. Θα είστε αρκετά πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί σε ό,τι θα αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Διαχωρίστε τα έσοδα από τα περιουσιακά σας και μην αφήσετε τη συναισθηματική ένταση να σας μπερδέψει. Μόνο έτσι δεν θα υποσχεθείτε πράγματα που θα σας βλάψουν οικονομικά και δεν θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις για να αποφύγετε την αντιπαλότητα με τους συνεργάτες σας, που έτσι κι αλλιώς δεν αντέχετε. Μειώστε το άγχος και δείτε τα επαγγελματικά σας θέματα με καθαρό μυαλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η καθημερινότητά σας έχει πολλά να σας δώσει που θα σας εκπλήξουν, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί και ένα νέο ειδύλλιο, που θα σας κάνει να νιώσετε πρωτόγνωρα συναισθήματα. Να είστε προσεκτικοί σε ό,τι ακούσετε από συνεργάτες ή άτομα κύρους, καθώς θα πάρετε σημαντικές πληροφορίες, που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε λάθη και παραλείψεις. Υπάρχει το ενδεχόμενο να ανακαλύψετε πως τελικά έχετε πολύ περισσότερα κοινά σημεία από όσα είχατε αντιληφθεί μέχρι τώρα και να αποκαλυφθούν αλήθειες που αγνοούσατε για την ποιότητα κάποιων ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σας.

ΛΕΩΝ: Οι συζητήσεις και οι επαφές θα μονοπωλούν τον χρόνο σας, αλλά θα είναι πολύ σημαντικό να γίνουν προτού φτάσετε σε οριστικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων. Αρχίστε να εκτιμάτε τα καλά που έχετε εισπράξει, για να περάσετε όμορφα και να νιώσετε ασφαλείς ανάμεσα σε ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας αγαπούν, φροντίζοντας να έρθετε πιο κοντά με εκείνους που σας ενδιαφέρουν. Μοιράστε ισόποσα τον χρόνο σας ανάμεσα σε φίλους και οικογένεια, ώστε να αποφύγετε τις γκρίνιες. Δεν αποκλείεται να κάνουν την επανεμφάνισή τους σχέσεις του παρελθόντος όπου έχετε αφήσει ανοιχτά κεφάλαια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η τύχη θα είναι μαζί σας, δίνοντάς σας αρκετές ευκαιρίες για να επέμβετε και να αλλάξετε αυτά που δεν σας αρέσουν στους τομείς της ζωής σας. Η επιρροή που θα ασκείτε στους άλλους θα είναι πιο ισχυρή και θα σας δώσει το κίνητρο να ελπίζετε σε ένα καλύτερο μέλλον, που θα είναι πιο κοντά στις προσδοκίες σας. Αναπτύξτε στους συνεργάτες τα σχέδιά σας, περάστε τους τα μηνύματα που θέλετε και όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Ασχοληθείτε με τα συναισθηματικά σας και με τις κοινωνικές σας επαφές.

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρξουν ορισμένα προβλήματα στον επικοινωνιακό σας τομέα και ίσως κάποιες από τις πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι παραποιημένες ή παρερμηνευμένες και δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ξεχωρίστε τις βάσεις των δεδομένων που έχετε και θα γλιτώσετε από κόπο και χρόνο που θα μπορέσετε να τον ξοδέψετε εκεί που εσείς θέλετε. Βρίσκεστε σε μια φάση της ζωή σας που προτιμάτε να έχετε σταθερές σχέσεις, από το να νιώθετε μόνοι σας, έχοντας δίπλα σας περιστασιακές, που μπορεί να σας δίνουν προσωρινά ζωντάνια, αλλά στην ουσία καταναλώνουν τη θετική σας ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο έντονος ερωτισμός σας θα περιορίσει αισθητά τον ρομαντισμό, αλλά να είστε σίγουροι ότι ο σύντροφός σας θα το εκτιμήσει δεόντως. Ο διάλογος μεταξύ σας θα είναι πιο ζωντανός, ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας, βοηθώντας να απελευθερωθείτε από τα άγχη σας. Εμπλουτίστε τη σχέση σας με φαντασιώσεις που θα αρέσουν και στους δυο σας. Ανανεωθείτε και τολμήστε να δώσετε και να πάρετε απλόχερα. Οι κοινοί σας στόχοι θα ενδυναμώσουν αυτό που ήδη υπάρχει στη σχέση σας, ενώ θα συνεχιστεί η αίσθηση του μαζί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτό που ζητάτε είναι ένας σύντροφος που θα σας είναι αφοσιωμένος και θα σας θαυμάζει, αλλά δεν θα σας στερεί την ελευθερία σας. Οι ευκαιρίες που θα έχετε να κάνετε μια σχέση που θα σας γεμίζει είναι πολλές και μη σας φανεί παράξενο αν δεχθείτε προτάσεις που ποτέ δεν περιμένατε. Αρκετά μείνατε κλειδωμένοι εξαιτίας ενός προσώπου που δεν είχε τίποτα να σας προσφέρει, αλλά εσείς πιστεύατε ότι μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και απολαύστε ό,τι στερηθήκατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν έχετε ανάγκη βοήθειας για να απολαύσετε τις χαρές της ζωής, όμως χρειάζεται προσοχή στις ριψοκίνδυνες ενέργειες. Είστε από τα άτομα που ξέρουν πώς να μετατρέπουν τα πάντα σε πάθος, αλλά τον τελευταίο καιρό προσπαθείτε να το έχετε κρυμμένο. Οι πληγές που σας άφησε ο προηγούμενος χρόνος δεν έχουν ακόμα επουλωθεί και ο φόβος μην πληγωθείτε σας κάνει να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε άτομα που δείχνουν κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς. Πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να απαλλαγείτε απ’ ό,τι σας φθείρει. Ετσι κι αλλιώς, το σίγουρο είναι πως δεν σας διαλέγουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο οικονομικός σας τομέας χρειάζεται μεγάλη φρόνηση, γιατί οι ανάγκες σας έχουν μεγαλώσει και θα χρειαστείτε περισσότερα χρήματα από όσα υπολογίζατε. Εχετε την τύχη με το μέρος σας και καταφέρνετε να καλύπτετε τις ανάγκες σας ή να βρίσκετε τη λύση, έστω και την τελευταία στιγμή. Ομως αναγνωρίστε σε ποια σημεία είστε υπερβολικοί για να σταματήσετε να στερείτε στον εαυτό σας την ουσία της ζωής. Η προσοχή και η πρόνοια θα σας βοηθήσουν να γλιτώσετε από ταλαιπωρίες. Κάντε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση και βελτιώστε την εικόνα σας προς τα έξω, αφήνοντας τους γύρω σας άφωνους.

ΙΧΘΥΣ: Μην ανοίξετε πόλεμο ενώ δεν έχετε στα χέρια σας τα σωστά όπλα. Στηρίξτε την ψυχολογική σας πλευρά με σωστή επικοινωνία και ανθρώπους που έχουν πείρα και γνώση. Να είστε ειλικρινείς απέναντί τους και να προσέχετε τους ρόλους που παίζετε για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Οι υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί σάς στερούν την ελευθερία σας κι αυτό σας αγχώνει και σας εκνευρίζει. Καταπολεμήστε θυμό και εκνευρισμό και φροντίστε να ανανεώσετε την εικόνα σας με έξυπνο τρόπο. Αποφύγετε καταχρήσεις και υπερβολές που μπορούν να σας προκαλέσουν προβλήματα υγείας.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα