Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 17 Ιανουαρίου | newsbreak

Μοιραστειτε το

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε τις παράλληλες σχέσεις, αφού αργά ή γρήγορα θα σας ανακαλύψουν και αυτό θα είναι επώδυνο για εσάς. Η εμπειρία σάς έχει μάθει πως, όταν πληγώνεστε, αργούν να επουλωθούν οι πληγές σας, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε. Η αιτία που θέλετε να διατηρείτε τις αποστάσεις είναι η ανάγκη σας για ελευθερία κινήσεων. Θα έρθουν πολλές αλλαγές στη ζωή σας και θα περιοριστεί το άγχος που έχετε για θέματα του εργασιακού τομέα. Ομως ακόμα έχετε πολύ δρόμο να διανύσετε, για να ακολουθήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε και σας ταιριάζει.

ΤΑΥΡΟΣ: Επωφεληθείτε από αυτές τις μέρες για να εισπράξετε αγάπη, στοργή και υλικά αγαθά από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και στενούς συνεργάτες, παράλληλα όμως φροντίστε να χαμηλώσετε τους τόνους απέναντι στους άλλους. Τα χρήματα δεν θα σας λείψουν εάν κάνετε τους σωστούς υπολογισμούς. Νιώστε σίγουροι για τα ερωτικά σχέδιά σας, ώστε να προχωρήσετε ακάθεκτοι. Ισως το μοναδικό πρόβλημα είναι η έκφραση των συναισθημάτων σας, ώστε να γίνουν κατανοητά, αλλά μην ανησυχείτε, αφού, αν υπάρχει κάτι που πραγματικά θέλετε, θα βρείτε τον τρόπο να το πετύχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε τις συνεργασίες και τα νέα ξεκινήματα. Εάν οι επιλογές είναι σωστές και αφορούν μακροχρόνια σταθερή εξέλιξη και όχι κάτι παροδικό, με λίγη καλή τύχη θα αυξήσετε τα έσοδά σας. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και δεν τα έχετε αξιολογήσει σωστά. Ισως χρειαστεί να συνθηκολογήσετε, προκειμένου να αποφύγετε εμπόδια και δυσκολίες στα σχέδιά σας. Εάν δεν έχετε τις απαραίτητες βάσεις, μην κάνετε ανοίγματα, γιατί θα απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Φερθείτε υπομονετικά και έχετε υπόψη ότι πρέπει να κάνετε οικονομία δυνάμεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που δεν θα είναι της αρεσκείας σας, μόνο και μόνο για να ευχαριστήσετε τους άλλους. Αφού η διάθεσή σας να κάνετε μόνο ό,τι σας ευχαριστεί δεν σας βοηθά να συγκεντρωθείτε, είναι καλύτερα να κάνετε διακοπές παρά λάθη. Για να προχωρήσετε δυναμικά τους επόμενους μήνες, πρέπει να διατηρήσετε τη σταθερότητά σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που είχατε αφήσει, για να ανακουφιστείτε και για να μη διαπιστώσετε ότι ακόμα μία φορά δεν προσέξατε τις λεπτομέρειες. Μπορείτε να προβάλετε το επαγγελματικό προφίλ σας και να βρείτε καινούργιους τρόπους για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ: Απομακρυνθείτε διακριτικά από άτομα που σας προκαλούν άγχος και κούραση, δίχως εμπλοκές και αψιμαχίες. Είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, αλλά περισσότερο θα αλλάξετε τις συντροφιές σας και καινούργια άτομα θα μπουν στη ζωή σας. Προσπαθήστε να επεκτείνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να δείτε με σύνεση τι ρόλο παίζουν οι άλλοι στη ζωή σας. Η συμπαράσταση, οι καλές ιδέες και η συντροφικότητα είναι οι «δρόμοι» που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Η μέρα προσφέρεται για γνωριμίες. Στις επαγγελματικές σχέσεις τα σενάρια που θα παιχτούν γύρω από εσάς θα είναι αρκετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλοι και γνωστοί θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος. Οι σημαντικές αλλαγές στον ερωτικό τομέα θα σας οδηγήσουν σε καλό δρόμο, ώστε να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας. Θα έρθουν τα πάνω κάτω στον εργασιακό τομέα, ενώ οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη με ρυθμούς που πολλές φορές θα σας είναι δύσκολο να ακολουθήσετε. Ομως, αν δείτε ότι δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε κάποιες καταστάσεις, μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από άτομα που ξέρετε ότι μπορούν να σας στηρίξουν.

ΖΥΓΟΣ: Τα διλήμματα που θα έχετε αυτό το διάστημα θα είναι πολλά για να πάρετε κάποιες αποφάσεις για τη συναισθηματική ζωή σας. Αρχίζει να σας γίνεται ξεκάθαρο πως χρειάζεται να καταλήξετε σε μια πιο προσγειωμένη και σταθερή σχέση, η οποία ίσως υπάρχει δίπλα σας, αλλά δεν έχετε δώσει την πρέπουσα σημασία. Ισως ακόμα έχετε τις επιφυλάξεις σας ως προς το πού μπορεί να σας βγάλει αυτός ο ψυχικός σύνδεσμος που νιώθετε με τον σύντροφό σας, μια που μέρα με τη μέρα δυναμώνει όλο και περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην πιέζεστε τόσο από τη στιγμή που νιώθετε ότι η καρδιά σας ανήκει κάπου συγκεκριμένα. Απλώς παραδεχτείτε ότι η συντροφικότητα είναι πρωταρχικό δεδομένο για την ψυχοσύνθεσή σας. Δεν θα λείψουν όμως και άτομα από το παρελθόν που θα επιστρέψουν στη ζωή σας, βάζοντάς σας στον πειρασμό να νοσταλγήσετε τις στιγμές που ζήσατε μαζί. Η αναδρομή που θα κάνετε συγκρίνοντας το χθες με το σήμερα ίσως σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί, όπως τι θέλετε ή δεν θέλετε στον συναισθηματικό τομέα και σε αυτή τη φάση της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πετάξτε από πάνω σας ό,τι σας προκαλεί θλίψη ή αρχίζει να γίνεται στόχος της καθημερινότητάς σας. Δώστε τις πρέπουσες λύσεις σε αυτό που σας απασχολεί στη σχέση σας, ώστε να είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας για κάτι που αξίζει να έχετε δίπλα σας. Τα καινούργια άτομα που θα μπουν στη ζωή σας θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από συναισθηματικές αντιστάσεις ή συνήθειες που σας εγκλωβίζουν και θα σας προσφέρουν ψυχική ανανέωση. Κινηθείτε δραστήρια, δυναμικά και συναναστραφείτε περισσότερους ανθρώπους που θα επιβεβαιώσουν την ερωτική φύση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πάρετε ανάλαφρα τα πράγματα, γιατί θα υπάρξουν πιέσεις, οδυνηροί χωρισμοί, ζηλοτυπίες και έντονα πάθη. Η σύμπνοια επιτυγχάνεται μόνο με φιλική και ειρηνική προσέγγιση, γι’ αυτό ενισχύστε την εμπιστοσύνη σας στους άλλους, καθώς, αν έχει χαθεί ή κλονιστεί, δεν μπορεί να γίνει τίποτε και στην ουσία αυτό είναι το ζητούμενό σας. Εάν μέσα στα άμεσα σχέδιά σας δεν είναι να ηρεμήσετε, ώστε να δείτε τα πράγματα με καθαρό μυαλό, είναι προτιμότερο να αναθέσετε τα κύρια καθήκοντά σας στους έμπιστους συνεργάτες σας και εσείς να παίξετε έναν υποβοηθητικό ρόλο, ώσπου να ξαναβρείτε την ισορροπία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν τώρα που η ψυχολογία σας δεν είναι στα καλύτερά της ανακαλύψετε ότι κάποιοι εναντιώνονται στα σχέδιά σας, θα γκρεμίσετε ό,τι φτιάξατε με κόπο και θα ανασύρετε στην επιφάνεια και άλλα προβλήματα, τα οποία ανήκουν στο παρελθόν και εκεί θα μείνουν αν δεν τα σκαλίσετε. Τα αποτελέσματα των προσπαθειών που θα καταβάλετε για να εξελιχθείτε θα είναι άριστα και θα ανακάμψετε πολύ γρήγορα. Δείξτε συνέπεια στις υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα, ώστε να μην προσκρούσετε σε εμπόδια. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων σαν να είστε ήδη νικητές και θα ξεπεράσετε με ευκολία τις αντιξοότητες.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διαίσθησή σας είναι καλή, γι’ αυτό μην την εγκλωβίζετε και αφήστε τη να λειτουργήσει στις νέες γνωριμίες. Οι φίλοι θα σας υποστηρίξουν αν δουν ότι προσπαθείτε για κάτι όμορφο, με σωστές βάσεις, και θα σας δώσουν σωστές λύσεις στα ερωτικά προβλήματα. Δώστε χρώμα στην καθημερινότητά σας και κάντε τις δοκιμές που χρειάζονται προκειμένου να φτάσετε στο σημείο να κατανοείτε τους άλλους, δείχνοντας την απαιτούμενη προσοχή, για να μην υπάρξουν ανατροπές στις σχέσεις σας. Μην αφήσετε να ξυπνήσουν αισθήματα εγωισμού και κτητικότητας στην ανάγκη σας να νιώσετε σιγουριά.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα