Τα «έσπασαν» ο ένας πάνω στον άλλο σε μαγαζί της παραλιακής – Τα παράνομα πάρτι σε κρυφούς ορόφους (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ορισμένοι επιχειρηματίες εξακολουθούν να παραβλέπουν τα μέτρα για την προστασία κατά του κορωνοϊού, τη στιγμή που οι υπόλοιποι παρακολουθούν τις επιχειρήσεις τους να πλήττονται σφοδρά, φτάνοντας στο όριο της πτώχευσης μετά τα ασφυκτικά μέτρα σε εστίαση και διασκέδαση.

Εικόνες συνωστισμού με τους θαμώνες να συνωστίζονται ο ένας πάνω στον άλλον, παρατηρήθηκαν  σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής, στο ύψος του Φαλήρου, όπως δημοσιεύει το Protothema.gr.

Τα στιγμιότυπα προκαλούν απορίες, καθώς αυτές οι εικόνες έρχονται τη στιγμή που η Αττική βρίσκεται στη δίνη ενός νέου lockdown το οποίο αναμένεται να προκαλέσει οικονομική ασφυξία στις επιχειρήσεις τις πρωτεύουσας.

Σε πολλές περιπτώσεις όπως το συγκεκριμένο μαγαζί, τα μέτρα του ωραρίου τηρούνται, με τα πάρτι να ξεκινούν από τις 8 και να τελειώνουν στις 12, ωστόσο, τα μέτρα για το όριο ατόμων πάνε περίπατο….

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια μαγαζιά διοργανώνουν κρυφά πάρτι σε άλλους ορόφους με είσοδο από την πίσω πλευρά του μαγαζιού. Οι προσκλήσεις στα κρυφά πάρτι, γίνονται μέσω των social media σε στενό κύκλο των θαμώνων προκειμένου να μην διαρρεύσουν στις αρχές, τα παράνομα πάρτι που κρατούν μέχρι το πρωί.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα