Ταραντίλης προς ΣΥΡΙΖΑ: «H αντιπολίτευση ερμηνεύει αυθαίρετα την ανακοίνωσή μου» | newsbreak

Μοιραστειτε το

Για αυθαίρετη ερμηνεία της ανακοίνωσης παραίτησης του εκ μέρους της αντιπολίτευσης μιλά ο Χρήστος Ταραντίλης, σημειώνοντας πως επιχειρεί να την εκμεταλλευτεί πολιτικά.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθαρίζει για μια ακόμη φορά ότι η παραίτησή του δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους, απαντώντας έτσι και στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Μένω πιστός στις αρχές της Ν.Δ. και στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, συνεχίζοντας, άλλωστε, να υπηρετώ την παράταξη και τον πρόεδρο ως βουλευτής επικρατείας και να εργάζομαι για το μεταρρυθμιστικό μας πρόγραμμα», αναφέρει.

«Παρακαλώ όλους να σεβαστούν τους λόγους αυτούς», τονίζει ο κ. Ταραντίλης και προσθέτει: «Είναι καλό κάποτε όλοι να αντιληφθούμε ότι η πολιτική δράση εξελίσσεται ταυτόχρονα και παράλληλα με την οικογενειακή μας ζωή. Και συχνά, οι δυσκολίες στο ένα πεδίο επηρεάζουν δυσμενώς το άλλο. Η διαχείριση τέτοιων ευαίσθητων ζητημάτων εναπόκειται στις επιλογές κάθε ατόμου, οι οποίες όμως οφείλουν να γίνονται σεβαστές απ’ τους υπολοίπους. Γιατί, διαφορετικά, η πολιτική μετατρέπεται σε ισοπεδωτικό εισβολέα στον ιδιωτικό χώρο κάθε πολίτη. Και αυτό δεν συνάδει με τον πολιτικό πολιτισμό που έχουμε χρέος να οικοδομούμε ημέρα με την ημέρα».

  • Δείτε την ανάρτηση του παραιτηθέντα κυβερνητικού εκπροσώπου:

Ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 για την παραίτηση

Το ΜέΡΑ25, σε ανακοίνωση του για την παραίτηση του κ. Ταραντίλη, σημειώνει ότι «μέτρησε μόλις δύο μήνες στο πόστο του κυβερνητικού εκπροσώπου» και προσθέτει: «Ήταν δύο δύσκολοι μήνες, γιατί δεν είναι εύκολο να ανασύρουμε στη μνήμη μας Κυβέρνηση που να είχε να διαχειριστεί τόση “διαχείριση ζημιάς” για τόσο διαφορετικές αστοχίες “πρώτης γραμμής” σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα»

Το ΜέΡΑ25 σημειώνει ότι «από το πρωθυπουργικό κορωνογεύμα στην Ικαρία, μέχρι την αγωνιώδη προσπάθεια να εξαφανιστεί κάθε σύνδεσμος ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και τον Δημήτρη Λιγνάδη, και την αντιστροφή των κανόνων του κράτους δικαίου για την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, το φορτίο ήταν αρκετό ώστε να προκαλέσει “οικογενειακούς λόγους” στον οποιονδήποτε».

«Ευχόμαστε», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ 25, «η διάδοχός του, Αριστοτελία Πελώνη, να έχει μακρύτερη θητεία, ώστε μετά τον κύριο Πέτσα και την ομώνυμη λίστα του, αυτή τη φορά να προλάβουμε να συνηθίσουμε το νέο πρόσωπο της ίδιας πολιτικής».

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα