Ταινία ντοκιμαντέρ για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κυρό Στυλιανό

Μοιραστειτε το

H ζωή και το έργο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Στυλιανού, που διακόνησε για σαράντα τρία χρόνια, αφήνοντας το στίγμα του στην πέμπτη ήπειρο έγιναν ταινία ντοκιμαντέρ που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Αυστραλία.

Με πρωτοβουλία και προτροπή του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, το ντοκιμαντέρ υπό τον τίτλο: “Οπάλιο πολύχρωμο: Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Στυλιανός Χαρκιανάκης (1935-2019)”, έχει αναρτηθεί στη διαδικτυακή πλατφόρμα του YouTube, στην ακόλουθη διέυθυνση: https://youtu.be/xMLy5Z8J0Ek, καθώς επίσης στη σελίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ για την προσωπικότητα, τη ζωή και το έργο του αοίδιμου Αρχιεπισκόπου έγινε τη Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε προς τιμήν του στο Σύδνεϋ από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας.

Πλέον, το αφιέρωμα, διάρκειας μίας ώρας και δέκα λεπτών, είναι διαθέσιμο προς προβολή στο διαδίκτυο, ως ένα δώρο της τοπικής μας Εκκλησίας προς το ελληνορθόδοξο ποίμνιο της Αυστραλίας και ολόκληρου του κόσμου και προς όλους όσοι γνώρισαν, εκτίμησαν και αγάπησαν τον σπουδαίο Πρωθιεράρχη.

Η παραγωγή της ταινίας ντοκιμναντέρ είναι της Βασιλειάδας, ιδρύματος της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, και η σκηνοθεσία του Μαρκέλου Πετρόπουλου.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...