Τέλος στα σενάρια! Δείτε live τις ανακοινώσεις Χαρδαλιά για σχολεία, λιανεμπόριο και «κόκκινες» περιοχές | newsbreak

Μοιραστειτε το

Τέλος στα σενάρια βάζει αυτή την ώρα ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος στον απόηχο των σχεδόν 1.000 νέων κρουσμάτων, ενημερώνει τους πολίτες και τους δημοσιογράφους για την «επόμενη μέρα» ειδικά στην Αττική. Μαζί του οι καθηγητές Βάνα Παπαευαγγέλου και Γκίκας Μαγιορκίνης.

Στην αποψινή ενημέρωση συμμετέχει ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος και θα μιλήσει για τις αποφάσεις που αφορούν στη λειτουργία της αγοράς, καθώς και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Η αλήθεια είναι ότι η επιστημονική κοινότητα είναι διχασμένη τόσο με το άνοιγμα των σχολείων, όσο και με τη λειτουργία της αγοράς. Το βέβαιο είναι ότι η εστίαση προς το παρόν και για τουλάχιστον έναν ακόμα μήνα, θα παραμείνει κλειστή, κάτι που φέρνει μια σειρά επαγγελματιών σε δεινή οικονομική θέση.

Όμως και το λιανεμπόριο βρίσκεται στο όριο της καταστροφής με τους παράγοντες να λένε ότι, εάν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή τα «λουκέτα» θα είναι πάρα πολλά, με οδυνηρά αποτελέσματα για την μικροοικονομία της χώρας και με τεράστια αύξηση στις ουρές του ΟΑΕΔ.

Πηγή
Author: Ίων Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα