Τέλος ο Μπαρτομέου από την Μπαρτσελόνα

Μοιραστειτε το

© Natursports | Dreamstime.com

Ο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία της Μπαρτσελόνα, καθώς και όλης της διοίκησης του. Είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας από τη Βαρκελώνη το 2014.

Μια ημέρα μετά τις δηλώσεις του ότι δεν έχει περάσει από το μυαλό του να παραιτηθεί ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την παραίτησή του στο έκτακτο Δ.Σ. των μπλαουγκράνα.

Η δυσαρέσκεια στο πρόσωπό του ήταν έντονη το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα το καλοκαιρινό θρίλερ με την επιθυμία του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Αργεντινός τελικά έμεινε, αλλά στις δηλώσεις για την απόφαση παραμονής του εξαπέλυσε σοβαρές κατηγορίες κατά 57χρονου Μπαρτομέου.

Ο επίσημος λόγος που τον οδήγησαν στην παραίτηση -όπως εξήγησε σε συνέντευξη Τύπου-αφορά την τοπική κυβέρνηση της Καταλονίας που δεν βοήθησε ώστε το δημοψήφισμα με θέμα την παραμονή (ή όχι) της διοίκησης του να μετατεθεί κατά 15 ημέρες, ώστε να διεξαχθεί με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και σε 21 διαφορετικά σημεία της Καταλονίας και της Ισπανίας.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...