Τάνια Ρόμπερτς: Η ηθοποιός πέθανε μία ημέρα μετά την πρόωρη ανακοίνωση του θανάτου της

Μοιραστειτε το

Η Τάνια Ρόμπερτς, η ηθοποιός για την οποία υπήρξε ένα «μακάβριο θρίλερ» τις προηγούμενες ώρες, πέθανε τελικά στα 65 της χρόνια, σύμφωνα με τους New York Times.  

Αρχικά ο εκπρόσωπός της, Μάικ Πίντζελ, ανακοίνωσε λανθασμένα τον θάνατο της ηθοποιού, με βάση τις πληροφορίες που είχε από τον σύντροφο της ηθοποιού, Λανς Ο’Μπράιαν. Όμως, τελικά αποδείχθηκε ότι η Ρόμπερτς νοσηλευόταν ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση.  

Τελικά ο σύντροφός της επιβεβαίωσε ότι η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Cedars- Sinai, σύμφωνα με τους New York Times.   Η Ρόμπερτς κατέρρευσε στις 24 Δεκεμβρίου, αφού έβγαλε βόλτα τους σκύλους της κοντά στο σπίτι της στο Χόλιγουντ Χιλς. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τοποθετήθηκε σε αναπνευστική υποστήριξη.

Ο εκπρόσωπός της δεν διευκρίνισε την αιτία θανάτου της, αλλά δήλωσε ότι δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τους ΝΥΤ.   Ο σύντροφος της ηθοποιού δήλωσε στη Sun ότι η Ρόμπερτς πέθανε από αδιευκρίνιστη ασθένεια, που ξεκίνησε με ουρολοίμωξη, η οποία στη συνέχεια επηρέασε τα νεφρά και το συκώτι.  

Η Τάνια Ρόμπερτς έγινε διάσημη από τη συμμετοχή της στην πέμπτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Άγγελοι του Τσάρλι». Αν και δεν βοήθησε να ανέβει η τηλεθέαση, η παρουσία της σε αυτή έδωσε ώθηση στην καριέρα της.  

Ήταν το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στην ταινία του 1985 «A View to a Kill», την τελευταία που ο Ρότζερ Μουρ υποδύθηκε τον 007, ενώ μεταξύ άλλων ταινιών πρωταγωνίστησε στο φιλμ «Sheena», το 1984. Το 1998 επανεμφανίστηκε, με τη συμμετοχή της στη σειρά «That ’70s Show».
Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...