Τάκης Θεοδωρικάκος σε ΣΥΡΙΖΑ: Κινδυνεύετε να είστε τρίτοι στις επόμενες εκλογές

Μοιραστειτε το

Με επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε ότι δεν προτείνει κάτι θετικό στους πολίτες ξεκίνησε την ομιλία του π υπουργός προστασίας του πολίτη Τακης Θεοδωρικάκος

«Είναι μία απέλπιδα προσπάθεια για να ανακάμψει πολιτικά η αξιωματική αντιπολίτευση, να συγκαλύψει τα πολύ μεγάλα εσωκομματικά της προβλήματα και να επιδοθεί σε μία ακατάσχετη καταστροφολογία» σχολίασε ο υπουργός και σημείωσε αργότερα: «Δεν πείθετε κανέναν, δεν έχετε αξιοπιστία γιατί τα αντιμνημονιακά κύματα δημαγωγίας που σας έφεραν στην εξουσία χάθηκαν στη θάλασσα της κυβερνητικής αποτυχίας. Δε βρήκατε μια λέξη αυτοκριτικής για τα μεγάλα λάθη σας στην κοινωνία».

«Αυτή η κυβέρνηση σε περίοδο πανδημίας με κρατική παρέμβαση έδωσε 43 δισεκατομμύρια στην οικονομία, οκτώμισι δισεκατομμύρια ευρώ για τους μισθούς και τις εισφορές των εργαζομένων με κυβερνητική απόφαση» ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος συμπληρώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε ούτε μια λέξη για την ιδιωτική εταιρία που διαχειρίζεται την Αττική Οδό.

«Κινδυνεύετε να βρεθείτε στην τρίτη θέση στις επόμενες εκλογές όποτε κι αν γίνουν. Και σε αυτό βοηθάει η απλή αναλογική που εσείς ψηφίσατε. Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Δεν υπάρχει κανένας Έλληνας που να πιστεύει ότι σε αυτά που δεν πήγε καλά τώρα η κυβέρνηση θα πήγαινε καλύτερα ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δεν αποτελεί άλλοθι για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, δε χρειάζεται δικαιολογίες, εμείς δεν κρύβουμε τα προβλήματα, δεν ωραιοποιούμε λάθη και αδυναμίες και αυτό πρώτος το έδειξε με τις δηλώσεις του ο πρωθυπουργός της χώρας».

Αναφερόμενος στην κακοκαιρία «Ελπίδα» και τους χειρισμούς του υπουργείου προστασίας του πολίτη, ανέφερε: «Κινητοποιήθηκαν 7000 αστυνομικοί σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Όταν την Δευτέρα διαμορφώθηκε μία εξαιρετικά έκτακτη κατάσταση η ελληνική αστυνομία, εκτός πρωτοκόλλου, σε συνεννόηση πάντοτε με το γραφείο του πρωθυπουργού και με το υπουργείο πολιτικής προστασίας κινητοποιήθηκε αμέσως, όπως και ο στρατός».

Ο κ. Θεοδωρικάκος έριξε την ευθύνη για τον εγκλωβισμό χιλιάδων πολιτών στην Αττική Οδό και ξεκαθάρισε πως «εάν κάποιος γνώριζε ότι η Αττική οδός θα έκλεινε, θα έπρεπε ουσιαστικά να πάρει άλλες αποφάσεις. Υπήρχε σαφέστατη διαβεβαίωση και η εμπιστοσύνη της εταιρείας ότι ο δρόμος θα μείνει ανοιχτός. Πως θα μπορούσε οποιοσδήποτε να υποχρεώσει σε ένα κλείσιμο δρόμου, όταν η ιδιωτική εταιρεία διαβεβαιώνει για το ακριβώς αντίθετο».

Ειδική μνεία έκανε και στην Πανεπιστημιακή αστυνομία, λέγοντας πως βασική μέριμνα της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα είναι η ασφάλεια των φοιτητών στα πανεπιστήμια.

«Η ανοχή στην βία και την παρανομία έχει τελειώσει. Τους τελευταίους τρεις μήνες η ελληνική αστυνομία έχει παρέμβει σε έξι περιπτώσεις στο οικονομικό πανεπιστήμιο, στην πανεπιστημιούπολη και στο αριστοτέλειο της Θεσσαλονίκης. Εκπαιδεύονται οι ομάδες ΟΠΙ και θα ενταχθούν σε πανεπιστήμια που είναι απαραίτητη η παρουσία τους».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...