Τάκης Θεοδωρικάκος: Ένιωσε αδιαθεσία στη Βουλή – Διεκόπη η συνεδρίαση

Μοιραστειτε το

Ξαφνική αδιαθεσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, στη Βουλή.

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (26/07) στο Κοινοβούλιο, όταν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ένιωσε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέβηκε στο βήμα της Βουλής, προκειμένου να μιλήσει για το νομοσχέδιο που ρυθμίζει τα της εκπαίδευσης των αστυνομικών. Ξαφνικά σταμάτησε την ομιλία του ζητώντας από το προεδρείο να διακόψει για λίγο και να συνεχίσει λίγο αργότερα.

Ο ίδιος ήταν χλωμός, με τους συνεργάτες του να τον μεταφέρουν άμεσα στο ιατρείο της Βουλής για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση του κ. Θεοδωρικάκου δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, με τους γιατρούς ωστόσο να του συνιστούν ξεκούραση και άμεσα να πραγματοποιήσει ορισμένες εξετάσεις.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει πολύ πιεσμένο και απαιτητικό πρόγραμμα το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των πυρκαγιών σε όλη τη χώρα, με τον ίδιο να πραγματοποιεί σχεδόν παντού αυτοψία ώστε να διαπιστώσει το μέγεθος της καταστροφής. Επίσης, είναι γνωστό πως καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας θέλει να ενημερώνεται για την εξέλιξη των πύρινων μετώπων δίνοντας κατευθύνσεις και οδηγίες σε συνεργσία με τα συναρμόδια υπουργεία.

Αυτό το απαιτητικό πρόγραμμα και η λογική κούραση φαίνεται πως έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την αδιαθεσία του κ. Θεοδωρικάκου.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...