Σωφρονιστικοί Κορυδαλλού: Ή προσλήψεις ή στάσεις εργασίας

Μοιραστειτε το

φωτογραφία αρχείου 

Eurokinissi

Την ώρα που η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, έχει φροντίσει για 130 μόνιμες προσλήψεις διοικητικού προσωπικού και ετοιμάζει τη μετεγκατάσταση της Γενικής Γραμματείας σε κτίριο 3.000 τετραγωνικών με ετήσιο κόστος μισθώματος άνω των 300.000 ευρώ, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι Κορυδαλλού καταγγέλλουν ελλείψεις σε προσωπικό, καθυστερήσεις σε νέες προσλήψεις και προειδοποιούν με επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας.

Το Σωματείο Υπαλλήλων χαρακτηρίζει επιτακτική την ανάγκη για νομοθετική ρύθμιση ώστε οι επόμενες προσλήψεις να γίνουν εκτός ΑΣΕΠ καθώς ήδη εκκρεμούν προσλήψεις από προκήρυξη του 2018:

«Η προκήρυξη 6Κ/2018 θα ολοκληρωθεί τέλη του 2020 ή αρχές του 2021; Ή μήπως θα πάμε για τρίτη φορά σε ανανέωση των συμβάσεων; Αυτά αραδιάζαμε ακριβώς πριν από εννιά μήνες σε Δελτίο Τύπου. Και δυστυχώς τίποτα δεν έχει αλλάξει. Κανένας δεν ασχολείται με τα τεράστια κενά στον τομέα της φύλαξης για το μεγαλύτερο κατάστημα κράτησης της χώρας.

»Κανένας δεν ασχολείται με την αδιανόητη ταλαιπωρία των συναδέλφων της 6Κ/2018 που κάθε οκτώ μήνες βγαίνουν και δύο μήνες στην ανεργία. Τελικά, το ανέκδοτο δεν ήταν σύντομο. Λίγες ημέρες έχετε για να μας εξηγήσετε σε τι γαϊτανάκι ταλαιπωρίας μας έχετε ρίξει. Αν δεν βρείτε λύση, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου μας ξεκινάμε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας. Αιδώς Αργείοι!».

Πηγή
Author: Γιώτα Τέσση

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...