ΣΥΡΙΖΑ: Τριτοκοσμικές εικόνες για ένα τεστ με ευθύνη Μητσοτάκη

Μοιραστειτε το

Πυρά από τον ΣΥΡΙΖΑ προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και την κυβέρνηση για τις τεράστιες ουρές έξω από τα διαγωνιστικά κέντρα για τη διεξαγωγή των ελέγχων για τον κορονοϊό, οι οποίοι εξακολουθούν να μην συνταγογραφούνται.

Ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι οι εικόνες που παρατηρούνται έξω από τα διαγωνιστικά κέντρα, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση, με τις ευλογίες του πρωθυπουργού τα διαγωνιστικά κέντρα αποκομίζουν μεγάλα κέρδη από τη στιγμή που τα τεστ για τον κορονοϊό δεν συνταγογραφούνται.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Τριτοκοσμικές εικόνες εκατοντάδων ανθρώπων για ένα τεστ – Πλάτες Μητσοτάκη σε διαγνωστικά αντί για δωρεάν συνταγογράφηση

Οι τριτοκοσμικές εικόνες εκατοντάδων ανθρώπων σε ατελείωτες ουρές για ένα τεστ αναδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την εγκληματική αδιαφορία του κ. Μητσοτάκη και το πώς φτάσαμε στο σημερινό χάος της πανδημίας που μαίνεται ανεξέλεγκτη.

Αντί τα μοριακά και τα ράπιντ τεστ να συνταγογραφούνται δωρεάν, όπως ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη μέρα της πανδημίας, για να είναι άμεσα προσβάσιμα σε όλους και να υπάρχει η μέγιστη δυνατή επιδημιολογική επιτήρηση, ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κάνει πλάτες στα διαγνωστικά κέντρα, μετατρέποντας το τεστ από απαραίτητο εργαλείο έγκαιρης διάγνωσης και ιχνηλάτησης των κρουσμάτων σε δυσβάσταχτη επιβάρυνση των πολιτών.

Αν πιστεύουν ότι μέσα στις συνθήκες οικονομικής ασφυξίας, ακρίβειας και ανασφάλειας, μία τετραμελής οικογένεια μπορεί να πληρώνει κάθε εβδομάδα 240 ευρώ, είναι απλά εκτός πραγματικότητας, όπως πάντα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Εφιάλτης με πάνω από 35.000 μολύνσεις την Πέμπτη

Εμβολιασμός: Στο «τραπέζι» η υποχρεωτικότητα για τους άνω των 40

Survivor: Έκπληξη η πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι – Tο λάθος που «πλήρωσε» (video)

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...