ΣΥΡΙΖΑ: Τελικά ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν μετανιώνει για τίποτα…

Μοιραστειτε το

«Δεν είχε το θάρρος να ζητήσει ούτε μία συγγνώμη για το αδιέξοδο στο οποίο έχουν φέρει δεκάδες χιλιάδες καταστηματάρχες και εργαζόμενους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Γεωργιάδης, που χθες με πρωτοφανή αλαζονεία ζητούσε να παραδώσουν σε αυτόν τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους οι καταστηματάρχες της εστίασης, σήμερα, για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, τα έριξε στον κ. Σταϊκούρα που άφησε την εστίαση εκτός επιστρεπτέας ενίσχυσης” σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν είχε το θάρρος να ζητήσει ούτε μία συγγνώμη για το αδιέξοδο στο οποίο έχουν φέρει δεκάδες χιλιάδες καταστηματάρχες και εργαζόμενους, ούτε τόλμησε να απαντήσει εάν μπορεί ο ίδιος να ζήσει με 534 ευρώ τον μήνα. Και φυσικά, δεν είπε ούτε μισή κουβέντα για μη επιστρεπτέα ενίσχυση, κούρεμα ιδιωτικού χρέους της πανδημίας και ουσιαστική στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων στην εστίαση.

Με λίγα λόγια, ο κ. Γεωργιάδης δεν μετανιώνει για τίποτα. Απλά περιμένει μετά τα λουκέτα και τις αθρόες απολύσεις, να του παραδώσουν τα κλειδιά», καταλήγει η ανακοίνωση.

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου στηρίζει το “Το Χαμόγελο του Παιδιού”Nike: Σε δικαστήρια και Ευρωβουλή, για το μπλόκο σε 91 ελληνικές επιχειρήσεις«Το ταξίδι της ζωής μας»: Το νέο παιδικό βιβλίο της Νικολέττας Λέκκα από τις εκδόσεις ΓΕΛΛ
Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...