ΣΥΡΙΖΑ: Σε πανικό η κυβέρνηση, τσαλαβουτάει στη λάσπη

Μοιραστειτε το

Η Κουμουνδούρου υποστηρίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται σε πανικό

Στην εκτίμηση πως όσο περισσότερο απομονώνεται πολιτικά και όσο αδυνατεί να διαχειριστεί τη πανδημία, τόσο περισσότερο θα επενδύει στη «λάσπη», το ψέμα και τη συκοφαντία, έχουν καταλήξει στη Κουμουνδούρου, υποστηρίζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται σε πανικό.

Η ανακίνηση της πολιτικής πλευράς της υπόθεσης των σεξουαλικών παρενοχλήσεων από τη μεριά του πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας, εναντίον εργαζόμενων γυναικών στη πρεσβεία της χώρας της Λατινικής Αμερικής στην Αθήνα, μόνο έκπληξη δεν αποτέλεσε για τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως υποστηρίζουν στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, η πιεσμένη από τις εξελίξεις και τις αποτυχίες σε όλα τα μέτωπα, κυβέρνηση, προσπαθεί σαν «πνιγμένος να πιαστεί από τα μαλλιά της», προκειμένου να διασωθεί, επιστρατεύοντας όποια υπόθεση μπορεί από τη φαρέτρα της «λάσπης».

Άλλωστε, κατά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενορχηστρωτής όλων αυτών των επιθέσεων με αβάσιμες κατηγορίες και ψευδείς ιστορίες, είναι το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου. Το πρωθυπουργικό περιβάλλον δείχνουν ως υπεύθυνους αυτής της συκοφαντικής -όπως τη χαρακτηρίζουν- εκστρατείας, καταλογίζοντας του απόπειρα αλλαγής ατζέντας από τους καταστροφικούς χειρισμούς της πανδημίας και της οικονομίας, αλλά και από τις υποθέσεις που στη Κουμουνδούρου χαρακτηρίζουν σκάνδαλα, όπως είναι αυτή του τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη.

Με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο επιτέθηκε στο Μαξίμου πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος του Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στο Newsbomb.gr. «Η κυβέρνηση, έχοντας ήδη δύο φορές προσπαθήσει να “θάψει” υποθέσεις βιασμών -και μάλιστα ανηλίκων- που αγγίζουν το πρωθυπουργικό περιβάλλον, εκείνη του Νίκου Γεωργιάδη και εκείνη του Δημήτρη Λιγνάδη, προσπαθεί να δείξει ότι όλοι είμαστε το ίδιο. Ε, όχι, δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε σαν τα μούτρα τους», υπογράμμισε σε έντονο ύφος, συμπληρώνοντας ότι «Αυτά τα κολπάκια δεν πιάνουν πια. Ο κόσμος, πλέον, ξέρει».

Στο ίδιο πλαίσιο, δηλαδή στην επιχείρηση μετατροπής της πολιτικής ζωής του τόπου σε βούρκο, εντάσσει ο ΣΥΡΙΖΑ και την προανακριτική επιτροπή της Βουλής που θα ερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Νίκου Παππά, την περίοδο του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, ύστερα από καταγγελίες του κατασκευαστή Χρήστου Καλογρίτσα. Επιμένοντας στη γραμμή της «πολιτικής δίωξης» σε βάρος του Ν.Παππά, η Κουμουνδούρου μιλάει ξεκάθαρα για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, κάτι που όπως λένε, φάνηκε ξεκάθαρα κατά τη πρώτη ημέρα των εργασιών της.

Πάντως, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν σκοπεύουν να κάτσουν με τα χέρια σταυρωμένα και να παρακολουθούν την κυβερνητική παράταξη να τους λιθοβολεί. Αντίθετα, σκοπεύουν να απαντήσουν στα πυρά του Μαξίμου, όχι με τον ίδιο τρόπο, αλλά με την καθημερινή ανάδειξη των πραγματικών προβλημάτων της κοινωνίας, όπως και με την ανάδειξη της εγκληματικής διαχείρισης της πανδημίας.

Επίσης, θα συνεχίσουν, λένε, να φέρνουν στο φως υποθέσεις με οσμή σκανδάλου και κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος, σκοπεύοντας να συνεχίσουν το πιεστικό μαρκάρισμα που έχουν αρχίσει το τελευταίο εξάμηνο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...