ΣΥΡΙΖΑ: Ποιες δουλειές τους κάνει;

Μοιραστειτε το

EUROKINISSI/Γ.Τ ΣΥΡΙΖΑ

Οι νέες αποκαλύψεις της «Εφ.Συν.» για το παρελθόν του Θεοδόσιου Μούγιου που εκθέτουν την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών αλλά κυρίως την ίδια την κυβέρνηση δεν έμεινα ασχολίαστες από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά «άμεσες και ξεκάθαρες απαντήσεις για τον κύριο με τον μισό ποινικό κώδικα που έβαλαν τοποτηρητή στο Υπουργείο Εσωτερικών».

Οι πληροφορίες της εφημερίδας ας αναφέρουν ότι ο κ. Μούγιος βρέθηκε στη θέση του με εντολή που προήλθε από το μέγαρο Μαξίμου και ειδικότερα από το γραφείο του διευθυντή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός κ. Θεοδωρικάκος γνώριζε περί τίνος πρόκειται και προκειμένου να μη «χρεωθεί» τον συνεργάτη, τον «έσπρωξε» στο γραφείο του υφυπουργού του, Θ. Λιβάνιου

«Η κυβέρνηση έχει τοποθετήσει τον κ. Μούγιο – ο οποίος δεν έχει ΦΕΚ και πρέπει να μας ενημερώσουν πώς πληρώνεται – στην επιτροπή που θα εξετάζει και θα  εισηγείται  για έργα 2,5 δις που αφορούν τους ΟΤΑ. Άλλοτε εμφανίζεται ως νομικός και άλλοτε ως ειδικός σύμβουλος του κ. Λιβάνιου, αλλά χωρίς ΦΕΚ», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Το κόμμα της Κουμουνδούρου επικαλούμενο το ρεπορτάζ της «Εφ.Συν.» κάνει αναφορά στην απόταξη του κ. Μούγιου από την ΕΛ.ΑΣ. αλλά και τις καταδικαστικές αποφάσεις και καταλήγει:

«Καταλαβαίνουμε ότι στο επιτελικό κράτος των Μητσοτάκη – Γεραπετρίτη μπαίνουν και από τα παράθυρα στο δημόσιο. Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση οφείλουν άμεσες και ξεκάθαρες απαντήσεις για τον κύριο με τον μισό ποινικό κ

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...