ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να σταματήσει να κρύβει τις ευθύνες του και να παραιτήσει υπουργούς

Μοιραστειτε το

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσωποποιεί τις ευθύνες για την κακοκαιρία Ελπίδα και ζητά να φύγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κριτική του για τους χειρισμούς της κυβέρνησης όσον αφορά την κακοκαιρία Ελπίδα με φόντο την τεράστια ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών στην Αττική Οδό και σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, τις πολύωρες διακοπές ρεύματος αλλά και τις δικαιολογίες περί μη έγκαιρης ενημέρωσης από τους μετεωρολόγους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, προσωποποιεί την κριτική του κάνοντας ειδική αναφορά στους Γιάννη Οικονόμου, Χρήστο Στυλιανίδη, Κώστα Σκρέκα, Κώστα Καραμανλή, Τάκη Θεοδωρικάκο και Μάκη Βορίδη.

Σχολιάζοντας, δε, τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό «να σταματήσει να κρύβει τις ευθύνες του πίσω από επιθέσεις σε άλλους, μέχρι και στους πολίτες, και να ζητήσει παραιτήσεις».

«Επειδή ωστόσο είναι πάρα πολλοί και θα μείνει χωρίς υπουργικό συμβούλιο, προτείνουμε στον εξαφανισμένο κ. Μητσοτάκη να τους πάρει όλους μαζί και να φύγουν μια ώρα αρχύτερα, μήπως και ανασάνει η χώρα» καταλήγει με δηκτικό τρόπο η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Επειδή αν παραιτήσει υπουργούς ο κ. Μητσοτάκης θα μείνει χωρίς υπουργικό συμβούλιο, ας τους πάρει και να φύγουν μια ώρα αρχύτερα

Μετά από δύο ημέρες silver alert για τον κ. Μητσοτάκη για το χάος που δημιούργησε το επιτελικό του κράτος, στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο το ελάχιστο που θα περίμεναν οι πολίτες είναι να σταματήσει να κρύβει τις ευθύνες του πίσω από επιθέσεις σε άλλους, μέχρι και στους πολίτες, και να ζητήσει τις παραιτήσεις:

  • Του κ. Οικονόμου που έφτασε να τα βάλει μέχρι και με τους μετεωρολόγους για να δικαιολογήσει το μπάχαλο.
  • Του κ. Στυλιανίδη, της χρυσής μεταγραφής που έκανε προσωπικά ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης για την πολιτική προστασία, μετά το φιάσκο των πυρκαγιών του καλοκαιριού ο οποίος κατάφερε το πρωτοφανές να κλείσουν όλες οι κεντρικές λεωφόροι της Αθήνας από τα πρώτα χιόνια, αφήνοντας χιλιάδες οδηγούς για ώρες στο έλεος της κακοκαιρίας.
  • Του κ. Καραμανλή αρχιτέκτονα του χάους στις Μεταφορές και βασικού υπευθύνου της ταλαιπωρίας δεκάδων χιλιάδων επιβατών σε Ηλεκτρικό, Προαστιακό και τρένα.
  • Του κ. Σκρέκα που τρεις μέρες μετά έχει αφήσει ολόκληρες περιοχές της Αττικής χωρίς ρεύμα και θέρμανση.
  • Των κ. Θεοδωρικάκου και Βορίδη για την «άψογη» λειτουργία του κρατικού μηχανισμού.

Επειδή ωστόσο είναι πάρα πολλοί και θα μείνει χωρίς υπουργικό συμβούλιο, προτείνουμε στον εξαφανισμένο κ. Μητσοτάκη να τους πάρει όλους μαζί και να φύγουν μια ώρα αρχύτερα, μήπως και ανασάνει η χώρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου για κακοκαιρία Ελπίδα: Έγιναν λάθη, υπήρξε πρόβλημα συντονισμού, θα αναζητηθούν ευθύνες

Πανδημία, πυρκαγιές, χιόνια – Τη μόνιμη αποτυχία Μητσοτάκη επιχειρεί να αναδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...