ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Με ποιο ελικόπτερο έφυγες από την Τήνο;

Μοιραστειτε το

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να μάθει το όνομα της εταιρείας από την οποία μίσθωσε το ελικόπτερο που μετέφερε τον Πρωθυπουργό από την Τήνο στην Αθήνα, αλλά και το αποδεικτικό πληρωμής

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχουν βάλει δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε από την Τήνο στην Αθήνα με ελικόπτερο ιδιωτικής εταιρείας. Τα εν λόγω δημοσιεύματα αφήνουν να εννοηθεί ότι το δρομολόγιο με το ελικόπτερο ήταν κάποιο «δωράκι» συγκεκριμένου επιχειρηματία (τον οποίο παρόλα αυτά δεν κατονομάζουν) προς τον Πρωθυπουργό.

Με βάση τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει στην αντεπίθεση με μια σκληρή ανακοίνωση εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη. Υπενθυμίζεται ότι τα δημοσιεύματα αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντί να επιστρέψει από το νησί της Τήνου με το πλοίο την περασμένη Κυριακή, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, τελικά τα σχέδια άλλαξαν και αποχώρησε την Δευτέρα το πρωί με ιδιωτικό ελικόπτερο, τύπου airbus.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του ζητάει τώρα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα ποιας εταιρείας ήταν το ελικόπτερο όπως επίσης και το αποδεικτικό πληρωμής.

«Επίσημες διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου την περασμένη Παρασκευή επίμονα διαφήμιζαν ότι ο κ. Μητσοτάκης που ξεκίνησε τις τριήμερες καλοκαιρινές αποδράσεις του, μετέβη στην Τήνο με το πλοίο της γραμμής. Λες και επρόκειτο για κάποιο κατόρθωμα που ο κ. Μητσοτάκης καταδέχτηκε να ταξιδέψει όπως οι κοινοί θνητοί.

Προφανώς είχαν τους λόγους τους που έδωσαν αυτές τις διαρροές, αφού με αυτόν το τρόπο ήθελαν να αποκρύψουν ότι θα επέστρεφε με ελικόπτερο. Ίσως επειδή δεν ταιριάζει στο προφίλ λαϊκότητας που μάταια προσπαθούν να του φιλοτεχνήσουν», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και προσθέτει:

«Μετά τις μαρτυρίες πολιτών και την αποκάλυψη του Documento, όμως, από το Μέγαρο Μαξίμου αναγκάστηκαν να επιβεβαιώσουν ότι από την Τήνο επέστρεψε με ελικόπτερο. Και μας διαβεβαίωσαν ότι αυτή τη φορά δεν ήταν στρατιωτικό ελικόπτερο ή ελικόπτερο φίλου αλλά μισθωμένο. Αναμένουμε, λοιπόν, να δώσει στη δημοσιότητα, ως οφείλει, το όνομα της εταιρίας και το αντίτιμο που ο κ. Μητσοτάκης πλήρωσε για τη μίσθωση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μπουρλά, Pfizer: Έρχεται νέα έκδοση του εμβολίου που αποθηκεύεται σε κανονικούς καταψύκτες

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...