ΣΥΡΙΖΑ: Καλό θα ήταν ο κ. Καραμανλής και η κυβέρνηση να σταματήσουν να κοροϊδεύουν τους πολίτες που καθημερινά στοιβάζονται στα ΜΜΜ

Μοιραστειτε το

«Χώροι δουλειάς και μέσα μαζικής μεταφοράς αποτελούν, σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα, τις βασικές εστίες μετάδοσης της πανδημίας.

Η πραγματικότητα όμως δεν φαίνεται να συγκινεί τον κ. Καραμανλή», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του που αναφέρεται σε σημερινή συνέντευξη του υπουργού Μεταφορών στο “Θέμα 104,6”, όπου «αμφισβήτησε την άποψη ότι τα μέσα μεταφοράς αποτελούν εστία υπερμετάδοσης». 

«Ο κ. Καραμανλής δεν διαφωνεί μόνο με τα επιστημονικά δεδομένα, διαφωνεί και με τον ίδιο του τον εαυτό. Το δικό του υπουργείο, με τροπολογία στις 10 Μαρτίου, παραδεχόταν ότι η “χρήση των ΜΜΜ εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους διάδοσης του κορονοϊου”», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση και σχολιάζει:

«Δυστυχώς βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε τον κ. Καραμανλή ότι: α. η γη δεν είναι επίπεδη. β. τα παιδιά δεν τα φέρνει ο πελαργός. γ. τα μέσα μεταφοράς αποτελούν εστία υπερμετάδοσης του κορονοϊού».

«Καλό θα ήταν λοιπόν, τόσο ο κ. Καραμανλής όσο και συνολικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη, να σταματήσουν τουλάχιστον να κοροϊδεύουν τους πολίτες που καθημερινά στοιβάζονται στα μέσα μεταφοράς. Είναι φανερό ότι ούτε έχουν, ούτε ενδιαφέρονται να αποκτήσουν σχέδιο για την προστασία της δημόσιας υγείας», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...