ΣΥΡΙΖΑ: Η Ν.Δ. επιχειρεί να ρίξει «μαύρο» στην προβολή των θέσεων της αντιπολίτευσης

Μοιραστειτε το

Προσπάθεια «να εξαφανίσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης» ρίχνοντας «μαύρο» (μέσω της ΕΡΤ) στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για το Νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), καταγγέλλει η Κουμουνδούρου.

«Μετά τις ”δημοσιογραφικές οδηγίες” που είχαν ως στόχο την προστασία του πρωθυπουργού από το φιάσκο της Ικαρίας και το σκάνδαλο Μενδώνη/Λιγνάδη, η διοίκηση της ΕΡΤ επιχειρεί να εξαφανίσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με μια πρωτόγνωρη ενέργεια για τη δημόσια τηλεόραση αρνείται να προβάλει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην οποία θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το “νέο ΕΣΥ”» αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει πως «την προηγούμενη φορά η Ν.Δ. έριξε ”μαύρο” στην ΕΡΤ. Σήμερα επιχειρεί να ρίξει ”μαύρο” στην προβολή των θέσεων της αντιπολίτευσης από την ΕΡΤ», υπογραμμίζοντας ότι «η αντίληψη της Ν.Δ. για τη δημόσια τηλεόραση έχει πλέον διαχρονικά χαρακτηριστικά».

Η ανακοίνωση του κόμματος της Κουμουνδούρου καταλήγει: «Όσον αφορά στον πρώην διευθυντή Τύπου του κ. Μητσοτάκη και σημερινό πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα μπορούμε, πάντως, να πούμε το εξής: άξιος ο νέος του μισθός».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...