ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά «άμεση απομάκρυνση» του Χρυσοχοΐδη – «Είναι ανίκανος και ανεπαρκής»

Μοιραστειτε το

Την «άμεση απομάκρυνση» του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ως «αποδεδειγμένα πλέον ανίκανου και ανεπαρκή» ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με δηλώσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου

Βέλη κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη ζητώντας την άμεση απομάκρυνσή του εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε, μάλιστα, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι «ανίκανος» και «εξαιρετικά ανεπαρκής».

«Μετά τον “πόλεμο” του οργανωμένου εγκλήματος που εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες, μετά τις διαδοχικές δολοφονίες και τα καθημερινά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, μετά τις δηλώσεις ακόμα και της κυρίας Μπακογιάννη ότι η βαλκανική μαφία έχει μετακομίσει στην Αθήνα, το γεγονός ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης νίπτει τας χείρας του, τον καθιστά ανίκανο και εξαιρετικά ανεπαρκή να αντιμετωπίσει όλη αυτήν την κρίση» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στο ΟΡΕΝ.

Όπως υποστήριξε «έχουμε τουλάχιστον 16 δολοφονίες μαφιόζικου τύπου από τότε που ανέλαβε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και επί υπουργίας του κ. Χρυσοχοΐδη».

«Αντί η κυβέρνηση να αντιμετωπίζει αυτά τα φαινόμενα, προτεραιότητά της είναι να συστήνει πανεπιστημιακή αστυνομία, να κυνηγάει φοιτητές που διαμαρτύρονται για το νόμο της κυβέρνησης και να δέρνει τον κόσμο στις γειτονιές όπως έκανε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης» συμπλήρωσε ο κ. Τζανακόπουλος.

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «αυτές οι προτεραιότητες της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι που οδήγησαν στην έξαρση της βίας του οργανωμένου εγκλήματος και τη μετατροπή της Αθήνας σε πεδίο πολέμου μαφιόζων».

Συμπλήρωσε, δε, ότι «υπάρχουν πολλά που συνηγορούν στο ότι η κυβέρνηση είναι σε θέση να γνωρίζει τις υπόγειες διαδρομές της μαφίας αλλά είναι ανίκανη να διαχειριστεί αυτό το φαινόμενο».

Σχολίασε, επίσης, ότι δεν μπορεί να κάνει υποθέσεις «αν και κατά πόσο η ελληνική μαφία έχει και διασυνδέσεις πολιτικού χαρακτήρα, αλλά πάντοτε το οργανωμένο έγκλημα βρίσκει πατήματα, ειδικά σε εξαιρετικά συντηρητικές κυβερνήσεις».

Είπε, τέλος, ότι «ο κ. Χρυσοχοΐδης έχει αφήσει εδώ και 8 μήνες τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά να αλωνίζει στα Βαλκάνια και να δίνει μάλιστα και συνεντεύξεις σαν ελεύθερος πολίτης», «ούτε να συλλάβει τον κ. Παππά, ούτε αυτό δεν μπορεί να κάνει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Τάσου Μπερδέση στη Βάρη: Οι εκτελεστές έκαναν το «τέλειο» έγκλημα;

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...