ΣΥΡΙΖΑ: «Για να αποφύγουμε χιλιάδες απώλειες και ακόμα ένα καταστροφικό lockdown δεν αρκεί να το ξορκίζει ο κ. Μητσοτάκης»

Μοιραστειτε το

«Το ECDC κατατάσσει την Ελλάδα στην υψηλότερη βαθμίδα ανησυχίας για την πανδημία, είμαστε πρώτοι σε θανάτους ανά εκατ. κατοίκων στη Δυτική Ευρώπη, το ΕΣΥ καταρρέει χωρίς προσλήψεις με εξουθενωμένους υγειονομικούς και διαλογή ασθενών για εισαγωγή σε ΜΕΘ, ενώ δεκάδες ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι και καταλήγουν σε πρόχειρες και υποστελεχωμένες ΜΕΘ με έκρηξη θνητότητας που διερευνά η Δικαιοσύνη», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως «σε αυτές τις συνθήκες, ο κ. Μητσοτάκης, διά του εκπροσώπου του, αντί να ανακοινώσει την επίταξη ιδιωτικών κλινικών που παραμένουν covid free βγάζοντας υπερκέρδη και τη μεγαλύτερη υγειονομική συνεισφορά των ενόπλων δυνάμεων, αρκείται να κάνει σημαία την επιστράτευση μερικών δεκάδων υγειονομικών», και καταλήγει:

«Για να αποφύγουμε χιλιάδες απώλειες και ακόμα ένα καταστροφικό lockdown δεν αρκεί να το ξορκίζει ο κ. Μητσοτάκης, αλλά να μην καταρρεύσει πλήρως το ΕΣΥ. Και κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να το οδηγήσει εκεί».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...